Binnenkort weer op voorraad
Omschrijving

Wil je duurzamer leven? Leer dan van de dagelijkse tips in Dé Duurzame Scheurkalender. 365 dagen lang niet alleen tips & tricks, maar ook quizjes, boekentips, recepten en dilemma's uitgelegd.

Ook heel slim: de pagina's zijn alleen voorzien van een datum en niet van dagen en jaartal. Daardoor is de kalender ieder jaar te gebruiken en hoef je alle tips niet weg te gooien.

Deze kalender is bedoeld om te inspireren, te prikkelen, te delen en om scheurenderwijs een duurzamere wereld dichterbij te halen.

Ook erg geschikt als (kerst)cadeau.

Hoe en wat

Tolhuijs is het ontwerpbureau van Bastiaan Tolhuijs. Hij is gespecialiseerd in het upcyclen van afvalmateriaal. Bastiaan doet niets liever dan de wereld laten zien hoe je afval kunt transformeren tot hoogwaardige designproducten. Hoe afval ook een grondstof kan zijn.

Ideeën over het upcyclen van afval verwerkte Tolhuijs ook in boeken zoals 'Van zooi naar mooi' en nu dus ook in dé duurzame scheurkalender

Specificaties
Merk:
Tolhuijs
Materiaal:
FSC papier
Afmetingen:
18 x 13 cm. 3,5 cm dik.

Enkele pagina's uit deze scheurkalender

Over Tolhuijs

Tolhuijs is een duurzaam merk dat afvalvermindering nastreeft door vergeten materialen zoals treinwagonhout, hekkenstaal en lasbedrijfslashaspels om te zetten in prachtige designmeubels. Ze herkennen de waarde in deze materialen en voorkomen dat ze naar de vuilverbranding gaan, waardoor ze nieuw leven krijgen. Ontdek meer van Tolhuijs op hun website.