Omschrijving

De shampoo en body bars zijn er nu ook voor baby's en kinderen. De verzorgende ingrediënten en heerlijke typische ‘baby geur’ zorgen voor frisse en zachte haartjes. In beide bars staat een lief schildpadje gestempeld. Dat wordt gezellig plastic vrij douchen of badderen met je kleintje.

In dit (cadeau)pakket vind je een shampoo bar en een body bar. 

Deze producten zijn geschikt voor baby's en kleine kinderen en extra zacht en mild.

Het pakket is een samengesteld in samenwerking met Shampoobars.nl.

De Shampoobar is vrij van SLS en SLES en bevat Aloë Vera extract, sheabutter en kokosolie. De Baby Body Bar is een zachte zeep op basis van glycerine. Een natuurlijk bestanddeel gewonnen uit plantolie. Het werkt vochtinbrengend en verzorgt en verzacht de huid. Vermijd het gezichtje van de baby en was deze gewoon met lekker schoon (lauwwarm) water.

Hoe en wat

Eén Shampoo Bar staat gelijk aan 3 plastic flessen en gaat gemiddeld 80 wasbeurten mee. Shampoo Bars zijn milieuvriendelijker en (omgerekend) goedkoper dan de meeste reguliere shampoos. Hetzelfde geldt voor een body bar. 

Ook aan de verpakking is gedacht; alle doosjes zijn van gerecycled karton en de verzenddoos is opgevuld met biologisch afbreekbare opvulchipjes die 100% oplosbaar zijn in water.

Specificaties
Merk:
Shampoo Bars
Bron:
Nederland

Duurzaam verpakt

Deze bars zijn plasticvrij en zitten verpakt in een FSC kartonnen doosje dat door de brievenbus past. Dat scheelt een extra verzendverpakking. De verpakking is opgevuld met opvulchipjes die zijn gemaakt van maïszetmeel; biologisch afbreekbaar en volledig oplosbaar in water. 

Zo gebruik je een Shampoo Bar

  1. Zorg dat je handen nat zijn.
  2. Wrijf de Shampoo Bar tussen je handen. Je kan ook rechtstreeks met de Shampoo Bar over je natte haar wrijven. 
  3. Masseer het schuim zorgvuldig door je haren.
  4. Spoel de shampoo uit je haren.
  5. Bewaar de Shampoo Bar op een droge plek.
 

Dit vind je misschien ook leuk