Shutterstock / Spill Photography / WWF
10 januari 2020

1 miljoen euro voor Australië dankzij ruim 100.000 Nederlanders

1 miljoen euro! Nederlanders grijpen diep in de buidel voor de natuur in Australië

Met dank aan de grote betrokkenheid en gulle hand van ruim 100.000 Nederlanders heeft WWF-NL in de afgelopen dagen meer dan 1 miljoen euro opgehaald voor noodhulp aan Australië tijdens de verschrikkelijke bosbranden. We zijn er stil van... De sympathie van zoveel mensen voor deze actie raakt ons enorm. We doen ons uiterste best zoveel mogelijk acute hulp te bieden aan de talloze dieren die getroffen zijn door de ramp. En als de vuren eenmaal eindelijk geblust zijn, moeten we zo snel mogelijk herstellen wat verloren is gegaan, zodat de kangoeroes, koala’s, wallabies en al die andere iconische diersoorten terug kunnen naar huis.

Het gevaar is nog lang niet geweken, Australië brandt nog steeds, de vuren laaien zelfs weer op na een aantal koelere dagen. Er zal nog meer bos verloren gaan en nog meer dieren zullen moeten worden geholpen. Onze missie is nog niet ten einde, en de actie stopt dus nog niet.

Help mee de koala’s en andere dieren te beschermen en hun leefgebied te herstellen! Geef een gift of word donateur.

Bryce Harper / WWF-Aus

Wat kan ik doen?

De natuur heeft jouw hulp nodig

Word donateur

Help mee door de natuur structureel met ons te beschermen voor een vast bedrag per maand. Je ontvangt hierbij een leuk welkomstcadeau. Samen kunnen we werken aan een prachtige wereld vól natuur!