Samen maken we het verschil

Fantastisch dat je ons wilt steunen voor €5,95 per maand. Samen kunnen we echt de natuur beschermen en herstellen!

Help nu en doneer

Donateurschap

Je betaalgegevens
Je gegevens
Er is geen adres gevonden met opgegeven postcode en huisnummer. Controleer of dit juist is ingevuld.
WIL JE HET WWF MAGAZINE 'BE ONE WITH NATURE' ONTVANGEN?
Op=op
Met gratis verrassingsknuffel

Je ontvangt:

  • Welkomstcadeau: een verrassingsknuffel (15 cm)
  • 3 keer per jaar het papieren of digitale magazine Be one with nature, vol prachtige natuurfoto’s, boeiende verhalen over mens en natuur maar ook met praktische tips om zelf duurzamer te leven
  • 1 keer per maand inspiratie, duurzame tips en het laatste nieuws uit de natuur in je mail


Jouw euro is zoveel waard

Onbezorgd knuffelen

Als je nu donateur wordt van WWF ontvang je een mooie, pluchen dierenknuffel. Zo haal je de natuur meteen in huis! De WWF knuffels zijn van topkwaliteit en gaan een leven lang mee. Ze kunnen doorgegeven worden van kind tot kind. We hopen natuurlijk ook dat kinderen – door met de knuffels te spelen – meteen feeling krijgen met onze planeet en de prachtige dieren die er leven.

De vulling is gemaakt van gerecyclede PET flessen: zo krijgen plastic flessen een tweede leven in de vorm van een mooie knuffel in huis, op de kinderkamer of op de crèche. Daarnaast voldoen ze aan de Blue Angel Eco standaard, wat inhoudt dat ze op een milieuvriendelijke manier zijn geproduceerd. 

Aarde vanuit de lucht

we beschermen onze kostbare natuur

Mooie plekken die rijk zijn aan biodiversiteit, liggen verspreid over de hele planeet. Door deze natuurschatten te beschermen, kunnen we volledige ecosystemen en leefgebieden van diersoorten bewaren. Als het leefgebied van bedreigde dieren wordt beschermd, hebben ze meer kans om ongestoord te leven. WWF heeft door de wereld heen 238 regio’s geïdentificeerd waar we met z’n allen aan werken. WWF-NL heeft 12 gebieden gekozen om op te focussen. En kan mede dankzij jouw hulp daar werken aan bescherming en herstel.