Aanvragen brochure Nalatenschap

Martin Harvey

We snappen dat een testament niet niets is. Daarom hebben we een brochure vol praktische info. Vraag dus vrijblijvend de brochure ‘Geef de aarde groener door’ aan. De brochure staat vol met tips, advies en inspiratie. 

Aanvraagformulier brochure Nalatenschap

Ik ontvang de brochure graag:
Er is geen adres gevonden met opgegeven postcode en huisnummer. Controleer of dit juist is ingevuld.
Wanneer u een telefoonnummer invult, geeft u ons daarmee expliciet toestemming om u telefonisch te benaderen om u te vragen naar uw mening over de brochure en eventuele verdere betrokkenheid van u bij de activiteiten van het Wereld Natuur Fonds
Jouw voorkeuren

Cover Brochure Nalaten_2021.jpg

  • Praktische info
  • Columns van BN-ers
  • Reportages
  • Erfenisdossier

Persoonlijk contact

Wilt u eens van gedachten wisselen over uw nalatenschap? Of heeft u een specifieke wens en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Onze relatiemanager nalatenschappen Liedewey de Haas denkt graag met u mee.

U bent van harte welkom op ons kantoor in Zeist. Daarnaast is een videogesprek of telefonisch contact uiteraard ook mogelijk.

Neem contact op

Persoonlijke verhalen

Peggy Rolvink

Peggy Rolvink had een bijzondere ontmoeting met een orang-oetan op Sumatra. Het is haar grote wens dat ook haar 9-jarige dochter de orang-oetan over 50 jaar nog in het wild kan zien. Daarom besloot Peggy een deel van haar vermogen na te laten aan deze prachtige ernstig bedreigde diersoort. 

Verdergaan met uw testament?

Denkt u erover om het Wereld Natuur Fonds in uw testament op te nemen? We helpen u graag.