Gideon, Gerda, Meifang, Lanxiang En Xinzhen Vermeulen

Wij zijn bij WWF gekomen via een spotje op TV. Daardoor zijn we gaan nadenken over hoe wij mensen met de aarde omgaan.

"Tijdens diverse reizen, maar ook tijdens mijn werk in het buitenland (Gideon), zagen we hoe op veel plaatsen de aarde wordt leeggeroofd van al haar natuurlijke rijkdommen. We wilden op vaste basis doneren aan een organisatie die de aarde voor de lange termijn probeert te beschermen, zodat ook onze kinderen nog kunnen leven op en genieten van een leefbare en mooie aarde met al zijn diversiteit.

Omdat WWF niet alleen aan directe natuurbescherming doet, maar ook achter de schermen probeert het beleid van overheden en bedrijven te verduurzamen, is het voor ons een organisatie die het beste past bij onze visie over duurzaamheid. Wij genieten van de natuur in al haar diverse vormen: zeeën, bergen, bomen, planten en dieren. We vertoeven graag in de natuur en kunnen daar geen genoeg van krijgen. Kamperen op kleinschalige duurzame campings doen we vaak, soms afgewisseld met een rondreis waar veel flora en fauna in zit.

Niets mooier dan dat je 's morgens vroeg uit je tent kruipt en een ree of hert ziet wegspringen, een ijsvogeltje ontdekt op een gewone werkdag als je de hond uitlaat of een vlinder spot op een moment en plaats dat je dat helemaal niet verwachtte. Naar natuurdocumentaires zoals de BBC Earth serie of NatGeoWild kijken we graag. Ook de documentaires over de natuur in Nederland hebben onze warme belangstelling.

Wij hebben WWF opgenomen in ons testament, zodat onze kinderen niet alleen geld en goederen van ons erven maar hopelijk ook een mooiere aarde. Het geeft ons een goed gevoel te weten dat een deel van onze erfenis door een organisatie wordt gebruikt om de aarde weer een stukje beter te kunnen beschermen, door directe bescherming maar ook door het overtuigen van beleidsmakers. We wensen de komende generaties veel wijsheid toe bij het beschermen van de aarde. Hopelijk gaan ze er verstandiger mee om als de mensheid in de laatste 2000 jaar heeft gedaan. Ook wensen we dat de komende generaties alle levensvormen als waardevol gaan zien en niet als iets wat je kunt exploiteren naar eigen goeddunken."

Meer informatie over nalaten aan WWF

Eerst meer weten over nalaten aan WWF? Vraag dan gratis en vrijblijvend onze brochure of ons magazine aan of neem contact op voor persoonlijk advies.

Liedewey de Haas
Relatiemanager Nalatenschappen
"Ik adviseer graag over de mogelijkheden om je nalatenschap een specifieke bestemming te geven. Zodat je zeker weet dat de natuur beschermd wordt zoals jij dat wilt."

Neem contact met ons op

Voor persoonlijk advies en hulp bij het opstellen van je testament kun je contact opnemen met:

Liedewey de Haas

030-6937309 (direct).

E-mail: kgerritsen@wwf.nl

Liedewey kan je adviseren bij het opstellen van een testament. Telefonisch, bij ons op kantoor of bij je thuis bespreken we graag je wensen.

Zo wordt het regelen van je erfenis een stuk makkelijker. Want juist door bij leven te bespreken wat echt belangrijk voor je is, kan je nalatenschap worden ingezet zoals jij dat wilt.

Persoonlijke verhalen

Rebecca en René Dam
Rebecca en René Dam
"De natuur brengt ons tot rust. Het is het leven van de aarde en daar moeten we zorg voor dragen."
Hanneke en Meep van Kampen
Hanneke en Meep van Kampen
"WWF staat al jaren op ons lijstje van donateurschappen. Het is een van de doelen waar wij een bijdrage aan willen leveren. De natuur is echt het beschermen waard."
Henk Dijkman en Gerard Meuffels
Henk Dijkman en Gerard Meuffels
"We hebben besloten het Wereld Natuur Fonds in ons testament te zetten. Gewoon omdat we heel erg betrokken zijn bij de natuur."
Diny Boogerd
Diny Boogerd
"Wat ik met de natuur heb is tegelijkertijd de reden dat ik ooit donateur ben geworden en WWF in mijn testament heb opgenomen."