Casper Douma WWF

Stacey en haar werk bij WWF

Stacey is geboren en getogen op Curaçao en heeft altijd een grote interesse gehad in de verbinding tussen mens en milieu. Stacey is programma-adviseur bij WWF voor projecten over Caribisch Nederland. Samen met het team werkt ze aan het betrekken van de lokale gemeenschap in projecten, visserijbeheer, bestuurskwesties en soortenbescherming in het Caribisch gebied.

Ze heeft een doctoraat in psychologie en antropologie. Haar PhD-onderzoek ging over onderliggende sociale en psychologische processen die natuurbehoud in het Caribisch gebied beïnvloeden. Ze wil graag zorgen voor harmonieuze en gezonde omgevingen voor iedereen. Dit doet ze door het begeleiden van lokaal aangestuurde, inclusieve beheerprocessen voor natuurbehoud met alle lagen van de gemeenschap.

Artikelen van Stacey

07 november 2023

Resultaat,Nieuws,Blog,NederlandCaribisch,Walvis,WalvisBedreigingen,WalvisBeschermen,Dolfijn,DolfijnBedreigingen,DolfijnBeschermen

Onze kleine dushi walvissen en dolfijnen

Lees verder

Blijf op de hoogte

Ontvang inspiratie, acties, duurzame tips en het laatste natuurnieuws van WWF in je mail én krijg 10% korting in onze duurzame webshop (inschrijven mag vanaf 16 jaar, korting is van toepassing op hele assortiment met uitzondering van Bosje Bomen en alle boeken).