Verras je valentijn met een Bosje Bomen

Zie je groen van verliefdheid? Krijg je bosjes op je wangen als je aan jouw liefde denkt? Dan hebben we een leuke tip voor Valentijnsdag. Geef je geliefde geen afgezaagd valentijnscadeau, maar een bloeiend Bosje Bomen. Het mooiste cadeau op aarde!

Let op: direct na de bestelling wordt er een mail verstuurd aan de ontvanger en enkele dagen later valt de envelop met het Bosje Bomen op de mat. Wil je het Bosje Bomen een verrassing houden voor jouw Valentijn? Vul dan je eigen e-mailadres en postadres in, zodat je het cadeau zelf kan overhandigen en de e-mail door kan sturen óp 14 februari.

Tangare: een kleurrijk Bosje

conversion image
€ 9,95

Voor kleurrijke mensen!

  • Voor €9,95 herstellen we 15m2 bos in het Atlantisch Regenwoud, zodat de kleurrijke tangare weer een bos heeft om een nestje in te bouwen.

Luiaard: een relaxed Bosje

conversion image
€ 19,95

Voor relaxte mensen!

  • Voor €19,95 herstellen we 30m2 bos in het Atlantisch Regenwoud, zodat de relaxte luiaard weer een bos heeft om lekker in te hangen.

Jaguar: een krachtig Bosje

conversion image
€ 29,95

Voor krachtige mensen!

  • Voor €29,95 herstellen we 45m2 bos in het Atlantisch Regenwoud, zodat de krachtige jaguar weer bos heeft om doorheen te sluipen.

Zo makkelijk is het!

In één minuut kun jij een stuk bos herstellen én geef je een mooi valentijnscadeau! Bestel uiterlijk zaterdag 11 februari om 14.00 uur dan doen wij ons best om het voor 14 februari bij je geliefde af te leveren.

LET OP: Wil je het Bosje Bomen een verrassing houden voor jouw Valentijn? Vul dan je eigen e-mailadres en postadres in, zodat je het cadeau zelf kan overhandigen en de e-mail door kan sturen óp 14 februari.

Dit doe jij

Kies een Bosje Bomen

Schrijf een persoonlijk kaartje, bestel en maak jouw valentijn blij

Dit doen wij

Wij planten het Bosje in het Atlantisch Regenwoud

We sturen de ontvanger een video en een mooi aandenken

Maak kennis met het Atlantisch Regenwoud

Het is er onwaarschijnlijk mooi en mysterieus... 
Het unieke Atlantisch Regenwoud strekt zich uit over Argentinië, Brazilië en Paraguay. En loopt dwars door bekende steden zoals Rio de Janeiro & Sao Paulo. Er leven 100 soorten vogels, 24 apensoorten en wel 440 verschillende bomen per hectare. 

Ook voor mensen is het regenwoud onmisbaar: ruim 30% van de mensen in Zuid-Amerika is afhankelijk van water uit het Atlantisch Regenwoud.

AL 83% IS VERDWENEN

Helaas is door (illegale) houtkap het regenwoud versnipperd tot kleine stukjes bos. Van het leefgebied van de bijzondere dieren die hier wonen is nog maar weinig over en daardoor staan soorten zoals de zevenkleurige Tangare en de Alagoas miersluiper op rand van uitsterven. Ook is het overgebleven bos te klein om vocht vast te houden.

Dat maakt het Atlantisch Regenwoud één van de meest bedreigde gebieden ter wereld.

KLEINE BOSJES HELPEN

Met een Bosje Bomen kunnen we versnipperde stukjes bos weer met elkaar verbinden. En daarmee dieren zoals de jaguar een kans geven om te overleven. Dit doen we samen met de lokale bevolking. En dankzij de Atlantic Forest Law is het bos nu wettelijk goed beschermd.

 

HELP OOK MEE.
GEEF EEN BOSJE BOMEN

LEGE HANDEN? NATUURLIJK NIET

Natuurlijk ontvangt je valentijn ook een leuk cadeau. Hij of zij krijgt per mail een video, waarin bossen-expert Merijn uitlegt wat we met de het Bosje Bomen gaan doen. En we sturen een mooi aandenken. Een kaart van bloeipapier met uitleg over het Bosje Bomen én een kaartje waar jij de tekst voor schrijft.

Geef nu een Bosje Bomen