naturepl.com / Doug Gimesy / WWF
01 september 2023

Vergroening investeringen: een brochure

Door de waarde van de natuur en diensten aan te tonen en te werken aan het ombuigen van de geldstroom van activiteiten die onze planeet schade toebrengen naar activiteiten die onze planeet genezen, helpen we een positieve relatie tussen financiële systemen en ecosystemen te maken.

Lees onze brochure 'Financing Green'

Alles over onze wereldwijde ambitie om de financiële wereld te vergroenen en hoe wij werken aan de natuur-inclusieve economie.

More results & Updates

©Freepik / XZokzathai

ONDERZOEK: Natuur moet en kan hoger op de agenda van centrale banken en financiële toezichthouders

ONDERZOEKSRAPPORT: Natuur moet en kan hoger op de agenda van centrale banken en financiële toezichthouders
Meer info
Shutterstock / isak55 / WWF

De kracht van de centen op de COP; wie beantwoordt de “4.5 trillion dollar question”?

In dit blog van vertelt Aaron Vermeulen, Practice Leader Finance van WWF Internationaal, over de kansen van groen financieren.
Meer info

WWF-Panda opent de Amsterdamse Euronext

Vandaag is het Taskforce on Nature-related Financial Disclosures (TNFD) met een gongceremonie op de Amsterdamse beurs gelanceerd door het Wereld Natuur Fonds Nederland, Nederlandse Vereniging van Banken, Deloitte en Rabobank. TNFD is een instrument dat bedrijven en investeerders inzicht geeft in de natuurgerelateerde risico’s en kansen van hun investeringen en activiteiten. Met dit inzicht kunnen zij beslissingen nemen om risico's te verminderen en investeringen te doen die bijdragen aan meer natuur.
Meer info