Geef natuur een stem

Hoe ons land en onze wereld eruit komen te zien na deze crisis bepalen we samen. Natuur heeft geen stem, wij wel.

Lees verder

Jouw stem is zó belangrijk

Onze natuur verdwijnt, soms zonder dat we het in de gaten hebben. Dit jaar worden er belangrijke beslissingen genomen over de toekomst van het klimaat en biodiversiteit. Ook in Nederland: een nieuw kabinet zal keuzes gaan maken die de toekomst van de natuur en daarmee ons eigen welzijn zullen bepalen. De crisis waar we nu inzitten, laat zien hoe belangrijk het is om de natuur om ons heen te hebben. Hoe onze wereld er hierna uit komt te zien bepalen we samen. Teken daarom de petitie Voice for the Planet en geef natuur een stem!

Teken de voice for the planet

Geef natuur een stem

Natuur heeft geen stem. Wij wel

Roep wereldleiders op om beslissingen te nemen die niet ten koste gaan van de natuur, maar bijdragen aan bescherming en herstel. Geef natuur een stem. Teken de Voice for the Planet. Juist nu.

577.687

Stemmen voor de natuur

Artiesten laten hun stem horen voor de natuur

Martijn Fischer, Nynke Laverman en FRIDAY geven met hun muziek en prachtige natuurclip hun Voice for the Planet. Jij ook? #GeefNatuurEenStem #VoiceForThePlanet

Ben jij artiest en wil jij net als Martijn, Nynke en FRIDAY ook jouw stem voor de natuur geven? Super leuk! WWF kan onder jouw muziek fantastisch natuurbeeld plaatsen. En met die natuurclip zorgen we er samen voor dat meer mensen de Voice for the Planet petitie tekenen. Stuur een mail naar voice@wwf.nl o.v.v. ‘Geef natuur een stem’. 

WWF Sabine Bos

Wat doen we met jouw stem?

2021 is een cruciaal jaar voor de natuur op aarde. Dit jaar hebben we de kans om het tij te keren! Wereldwijd worden er door politieke leiders belangrijke beslissingen genomen over de toekomst van het klimaat en biodiversiteit. Door het tekenen van de Voice for the Planet laat jij zien dat je natuur belangrijk vindt en roep je wereldleiders op om beslissingen te nemen die niet ten koste gaan van de natuur, maar juist bijdragen aan bescherming en herstel ervan. Wij laten jouw stem horen op een aantal belangrijke momenten:

  • bij de formatie van het nieuwe kabinet in Nederland in maart,
  • de UN Biodiversity Conference in oktober,
  • en de UN Climate Change Conference in november.

Zo kunnen we druk uitoefenen op politici en wereldleiders en duidelijk maken dat er nú actie nodig is om biodiversiteitsverlies te stoppen en natuurherstel op nummer 1 te zetten.

Lees meer over de Voice for the Planet