Merijn van Leeuwen

Livestreams & Webinars

Kijk en luister naar indrukwekkende verhalen van natuurbeschermers. Meld je aan voor aankomende livestreams en webinars of kijk oudere terug.

In de WWF-livestreams & webinars vertellen we je over natuurbescherming en komen experts aan het woord. Kijk een webinar over walvissen in Antarctica, leer over bizons in Europa of luister een livestream terug met verhalen van lokale natuurbeschermers in Zuid-Amerika. Alle livestreams en webinars zijn gratis te beluisteren.

Kijk terug

Nieuwjaarsevent 2022

27-01-2022: WWF-ambassadeur Harm Edens neemt je mee langs de resultaten van 2021 en de plannen voor 2022. En wildlife dierenarts Martine van Zijll-Langhout vertelt over de natuur als bondgenoot.
Meer
WWF-NL / Tessel in 't Veld

Bewoners van het bos

15-12-2021: In de livestream ‘Bewoners van het bos’ hoor je indrukwekkende en ontroerende verhalen over de bewoners van de Amazone en het Atlantisch Regenwoud.
Meer
Jaime Rojo / WWF-US

Bomen over bossen

09-11-2021: Ga samen met onze ambassadeur Humberto Tan, WWF-bossenexpert Merijn van Leeuwen en klimaatdeskundige Reinier van den Berg mee het bos in!
Meer
Chris Johnson / WWF-Aus

Walvissenbescherming

09-09-2021: In deze walvis-webinar neemt WWF-collega Chris Johnson uit Australië je mee naar Antarctica. Deze webinar is Engelstalig.
Meer
David Lawson / WWF-UK

Nieuwjaarsevent 2021

28-01-2021: In dit event blikken we terug op projecten en resultaten van 2020.
Meer
Sanchez & Lope / WWF

Bosherstel in de Karpaten

16-10-2020: In deze WWF-webinar praten Femke en Matei je bij over de belangen, gevaren en herstel van het schitterende berggebied: de Karpaten.
Meer

Blijf op de hoogte

Ontvang inspiratie, acties, duurzame tips en het laatste natuurnieuws van WWF in je mail én krijg 10% korting in onze duurzame webshop (inschrijven mag vanaf 16 jaar, korting is van toepassing op hele assortiment met uitzondering van Bosje Bomen en alle boeken).

Lees onze resultaten & updates

Bas Meelker WWF

Reactie WWF-NL op onderhandelaarsakkoord 2024

Lees hier de reactie van WWF-NL op het onderhandelaarsakkoord van mei 2024.
Meer info
Casper Douma

In beeld: Caribische koraalriffen toen en nu

WWF lanceert een online tentoonstelling over de geschiedenis van koralen in het Nederlands Caribisch gebied.
Meer info
SEPA

Nieuw recordaantal verouderde dammen verwijderd in Europa

Hier plaats je een kort introductietekstje. Dit wordt getoond in de interne zoekmachine en in het verzamelmenu (waar alle nieuwsberichten verzameld staan).
Meer info
Interholco

Meer gorilla's, luipaarden en olifanten in tropische bossen met FSC-certificering

Hier plaats je een kort introductietekstje. Dit wordt getoond in de interne zoekmachine en in het verzamelmenu (waar alle nieuwsberichten verzameld staan).
Meer info
Wild Wonders of Europe  / Cornelia Doerr / WWF

Uitstel is geen afstel: Natuurorganisaties blijven strijden voor Europese natuur

De stemming over de Europese Natuurherstelwet door de Raad van Ministers is in het zicht van de finish uitgesteld. Dit werd vandaag in Brussel bekendgemaakt. Wanneer er wél gestemd gaat worden over de wet, is nog niet duidelijk. De Nederlandse natuurorganisaties zijn eensgezind: “Wij blijven druk uitoefenen en strijden voor het belang van biodiversiteit.”
Meer info
©Vincent Kneefel / WWF Nederland

5e massale koraalverbleking op het Great Barrier Reef in 8 jaar

WWF-Australië is zeer bezorgd over de nieuwe massale koraalverbleking op het Groot Barrièrerif. Het is al de 5e sinds 2016.Er is sprake van massale koraalverbleking als door hittestress koralen in een groot gebied verbleken.
Meer info