Michel Gunther

LoonGift

Als bedrijf is het mogelijk om een salarisdonatieprogramma te starten voor het Wereld Natuur Fonds: LoonGift. Met dit platform steun je WWF én zorg je voor betrokkenheid onder je medewerkers.

Steeds meer werkgevers vinden het belangrijk om bij te kunnen dragen aan een duurzamere wereld. Werknemers verwachten dit ook van hun werkgever en willen zelf ook meedoen. Een mooie manier om hier invulling aan te geven is met LoonGift. Dit is een nieuwe secundaire arbeidsvoorwaarde in Nederland. Met LoonGift kunnen medewerkers direct vanuit hun salaris goede doelen steunen, vaak ook nog met belastingvoordeel.

Wat maakt dit aantrekkelijk?

Waarom schenken aan WWF?

De klimaatcrisis is een feit. Daarom komt WWF in actie om het Atlantisch Regenwoud in Brazilië te beschermen en te herstellen. De regenwouden zijn onze bondgenoot in de strijd tegen klimaatverandering. Als we nu de ontbossing niet terugdringen is het over 10 jaar te laat. Hierbij kunnen we de hulp van jouw bedrijf goed gebruiken. Steun WWF via LoonGift.

Geïnteresseerd om LoonGift op te starten binnen jouw bedrijf? Neem dan contact op met onze partner The Social Handshake. Zij faciliteren het doen van LoonGiften aan goede doelen. Neem contact op via loongift@thesocialhandshake.com of 020-211 72 72.

Hier werken wij aan in het Atlantisch Regenwoud:

Adriano Gambarini / WWF Living Amazon Initiative / WWF-Brazil
Bosherstel
Bosherstel
We herstellen de bodem, planten bomen aan en beschermen kritieke gebieden.
David Bebber / WWF-UK
Duurzaam landgebruik
Duurzaam landgebruik
Andre Dib / WWF Brazil
Betrekken van bewoners
Betrekken van bewoners
Door het bieden van educatie aan jongeren en het ontwikkelen van ecotoerisme, betrekken we de bewoners bij het beschermen van deze prachtige natuur.
Michel Gunther / WWF
De Jaguar beschermen
De Jaguar beschermen
Het Atlantisch regenwoud is een van de belangrijkste leefgebieden voor de bedreigde jaguar.

Blijf op de hoogte

Ontvang inspiratie, acties, duurzame tips en het laatste natuurnieuws van WWF in je mail én krijg 10% korting in onze duurzame webshop (inschrijven mag vanaf 16 jaar, korting is van toepassing op hele assortiment met uitzondering van Bosje Bomen en alle boeken).