WWF-US / Clay Bolt

Toekomstkunde voor thuis Voor ouders en verzorgers

Schrijf je hier in voor de lessen van Toekomstkunde voor thuis. Ideaal voor thuisonderwijs. Voor leergierige kinderen die alles willen weten over natuur, duurzaamheid, klimaat en wilde dieren.

Een kind is bezig met toekomstkunde

Thuisonderwijs

Sinds september brengt het Wereld Natuur Fonds wekelijks lessen uit voor groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs, onder de naam Toekomstkunde. Kinderen kunnen zelfstandig aan de slag met dit lesmateriaal en leren over natuur, klimaat, duurzaamheid en wilde dieren aan de hand van actualiteiten.

De werkbladen van Toekomstkunde zijn ook erg geschikt voor thuisonderwijs. Tijdens de periode van gesloten scholen in verband met Corona hebben duizenden ouders de lessen gebruikt en samen met hun kind uitgevoerd!

Aanmeldformulier Toekomstkunde

{{destText}}

De werkbladen van Toekomstkunde voor thuis zijn gratis te downloaden. Door het formulier hiernaast in te vullen kun je direct beginnen met de lessen!

Schrijf je ook in voor de Ranger Update! Je ontvangt dan maandelijks de grappigste dierenweetjes en leukste doe-opdrachten voor jouw kind in de mailbox.

Meld je aan!

Meer leren over wilde dieren en natuur?

Rangers WWF Toekomstkunde WWF

Maak je kind Ranger!

Rangers van het Wereld Natuur Fonds zijn razend nieuwsgierig. Waarom lusten panda’s alleen maar bamboe? Hoe komt al dat plastic in de zee terecht? Enne… hoe hard rent een cheetah eigenlijk? Rangers weten het allemaal! Ze ontvangen regelmatig magazines met de tofste dierenweetjes en duurzame tips én komen in actie voor hun lievelingsdier. Erg leuk en leerzaam!

Ik maak mijn kind Ranger!

Ben je een leerkracht?

Bekijk het aanbod van Toekomstkunde voor scholen!