WWF-US / Clay Bolt

Toekomstkunde voor thuis Voor ouders en verzorgers

Schrijf je hier in voor de lessen van Toekomstkunde voor thuisonderwijs. Voor leergierige kinderen die alles willen weten over natuur, duurzaamheid, klimaat en wilde dieren.

  • Leuke aanvulling op het lesprogramma thuis!
Een kind is bezig met toekomstkunde

Thuisonderwijs

Wekelijks brengt het Wereld Natuur Fonds een les Toekomstkunde uit voor groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs. Kinderen werken zelfstandig aan het lesmateriaal, waarbij ze leren over natuur, klimaat, duurzaamheid en wilde dieren aan de hand van actualiteiten.

De werkbladen van Toekomstkunde zijn ook erg geschikt voor thuisonderwijs. In de periode van gesloten scholen hebben tienduizenden ouders al meegedaan met Toekomstkunde. En ook in de huidige lockdown is ons lesmateriaal nog steeds gratis beschikbaar voor ouders en kinderen thuis.

Aanmeldformulier Toekomstkunde

{{destText}}

De werkbladen van Toekomstkunde voor thuis zijn gratis te downloaden. Door het formulier hiernaast in te vullen kun je direct beginnen met de lessen!

Schrijf je ook in voor de Ranger Update! Je ontvangt dan maandelijks de grappigste dierenweetjes en leukste doe-opdrachten voor jouw kind in de mailbox.

Meld je aan!

Meer leren over wilde dieren en natuur?

Rangers WWF Toekomstkunde WWF

Kom bij de Rangers

Rangers van het Wereld Natuur Fonds zijn razend nieuwsgierig. Waarom eten panda’s alleen maar bamboe? Hoe komt al dat plastic in de oceaan? Enne… hoe hard rent een cheetah eigenlijk? Rangers weten het allemaal!

Rangers ontvangen altijd een leuk welkomstcadeau, boeiende magazines met verbazingwekkende dierenweetjes & duurzame tips én komen samen met tienduizenden andere kinderen in actie voor bedreigde dieren. Erg leuk en leerzaam!

Ik maak mijn kind Ranger!

Ben je een leerkracht?

Bekijk het aanbod van Toekomstkunde voor scholen!