Open up! Geef je stem voor natuur

Deelnemers Eurovisie Songfestival geven hun stem voor natuur. Laat ook jouw stem horen en teken de petitie #VoiceForThePlanet.

Teken #VoiceForThePlanet

Header Songfestival

Waarom?

Roep wereldleiders op om beslissingen tenemen die niet ten koste gaan van de natuur, maar bijdragen aan bescherming en herstel. Geef natuur een stem. Teken de Voice for the Planet. Juist nu.

WWF en Songfestival

Voor een paar weken was ons land ondergedompeld in Eurovisie Songfestival-sferen. Miljoenen mensen van over de hele wereld konden meegenieten van een prachtige en succesvolle 65e editie van dit positieve en kleurrijke evenement. Wij zijn trots dat we onze krachten hebben gebundeld met het Songfestival en Armin van Buuren en mensen overal hebben aangemoedigd hun stem te laten horen voor de natuur, met hun #VoiceForThePlanet. Bekijk de video en zie hoe de panda en de artiesten natuur een stem gaven tijdens het Songfestival.

Heb jij de Voice for the Planet-petitie nog niet getekend? Teken nu! (↑)

575.655

Mensen over de hele wereld gingen je voor

Jouw stem is zó belangrijk

De natuur zelf heeft geen stem. Maar wij wel. Daarom vragen we jou om natuur een stem te geven en de Voice for the Planet-petitie te tekenen. Wereldwijd worden 1 miljoen ‘voices’ verzameld en in het najaar aangeboden aan politici en wereldleiders om te laten zien hoe groot de steun is voor natuur. Zo wordt het duidelijk dat er nú actie nodig is om biodiversiteitsverlies te stoppen en natuurherstel op nummer 1 te zetten!

Lees meer over de #VoiceForThePlanet

Deel deze actie

Help je mee om meer stemmen voor de natuur te krijgen? Deel deze petitie dan!

WWF_Social_Iconen_Grijs_Facebook.png WWF_Social_Iconen_Grijs_Whatsapp.png WWF_Social_Iconen_Grijs_Linkedin.png WWF_Social_Iconen_Grijs_Twitter.png WWF_Social_Iconen_Grijs_mail.png

#VoiceForThePlanet

Andrew Marriott / Shutterstock