Rebecca en René Dam

"Na onze dood willen wij ook nog iets voor de natuur doen. Wij hebben tijdens ons leven van de natuur kunnen genieten, prachtige dingen gezien. Dit moet doorgaan."

"De natuur brengt ons tot rust. Het is het leven van de aarde en daar moeten we zorg voor dragen. Wij mensen kunnen om hulp vragen, de natuur niet. Die moet alles maar ondergaan wat wij mensen maar besluiten, zonder na te denken over de gevolgen. Omdat zij niet om hulp kan vragen moeten wij voor haar denken en helpen.
 
We zijn donateur geworden omdat dit onze manier is om een steentje bij te dragen. Wij hebben niet de tijd en middelen om zelf als vrijwilliger iets in het buitenland voor de natuur te kunnen betekenen. Omdat wij de natuur toch een warm hart toedragen is dit onze manier.
 
We wensen dan ook dat we de aarde gezond, bewaard en in tact kunnen doorgeven. Dat alle soorten, plant en dier, ook later nog aanwezig zijn. Wij wensen dat de volgende generaties slimmer, beter en verstandiger omgaan met de natuur dan wij van de afgelopen generaties. Dat natuur boven geldjacht komt te staan opdat ook de volgende generaties kunnen genieten van wat er nu nog is, en dat er niets meer verdwijnt.
 
Na onze dood willen wij ook nog iets voor de natuur doen. Wij hebben tijdens ons leven van de natuur kunnen genieten, prachtige dingen gezien. Dit moet doorgaan. We vinden het dan ook een geruststellend iets dat wij WWF in ons testament hebben staan, wetende dat onze nalatenschap goed besteed wordt aan iets waar wij achter staan."

Meer informatie over nalaten aan WWF

Eerst meer weten over nalaten aan WWF? Vraag dan gratis en vrijblijvend onze brochure of ons magazine aan of neem contact op voor persoonlijk advies.

Liedewey de Haas
Relatiemanager Nalatenschappen
"Ik adviseer graag over de mogelijkheden om je nalatenschap een specifieke bestemming te geven. Zodat je zeker weet dat de natuur beschermd wordt zoals jij dat wilt."

Neem contact met ons op

Voor persoonlijk advies en hulp bij het opstellen van je testament kun je contact opnemen met:

Liedewey de Haas

030-6937309 (direct).

E-mail: lhaas@wwf.nl

Liedewey kan je adviseren bij het opstellen van een testament. Telefonisch, bij ons op kantoor of bij je thuis bespreken we graag je wensen.

Zo wordt het regelen van je erfenis een stuk makkelijker. Want juist door bij leven te bespreken wat echt belangrijk voor je is, kan je nalatenschap worden ingezet zoals jij dat wilt.

Persoonlijke verhalen

Henk Dijkman en Gerard Meuffels
Henk Dijkman en Gerard Meuffels
"We hebben besloten het Wereld Natuur Fonds in ons testament te zetten. Gewoon omdat we heel erg betrokken zijn bij de natuur."
Familie Vermeulen
Familie Vermeulen
Gideon, Gerda, Meifang, Lanxiang en Xinzhen
"Wij zijn bij WWF gekomen via een spotje op TV. Daardoor zijn we gaan nadenken over hoe wij mensen met de aarde omgaan."
Hanneke en Meep van Kampen
Hanneke en Meep van Kampen
"WWF staat al jaren op ons lijstje van donateurschappen. Het is een van de doelen waar wij een bijdrage aan willen leveren. De natuur is echt het beschermen waard."
Diny Boogerd
Diny Boogerd
"Wat ik met de natuur heb is tegelijkertijd de reden dat ik ooit donateur ben geworden en WWF in mijn testament heb opgenomen."