Loretta Schrijver

Jonne Seijdel / WWF-Netherlands

WWF is een onmisbare partner om resultaten te bereiken.

Loretta Schrijver steunt het werk van het Wereld Natuur Fonds op verschillende manieren. Maar ook als ze er niet meer is, wil Loretta de natuur helpen. Daarom heeft ze WWF opgenomen in haar testament.

"Ik heb WWF in mijn testament staan omdat ik niet in mijn eentje de bedreigde diersoorten en de prachtige natuur kan beschermen. Enkele jaren geleden had ik het geluk dat ik voor het Wereld Natuur Fonds een bezoek mocht brengen aan de laatste berggorilla's in Virunga National Park, Rwanda. Dit was de mooiste ervaring uit mijn leven. Daarom laat ik mijn geld aan deze dieren na. Het Wereld Natuur Fonds kan als wereldwijde natuurbeschermingsorganisatie echt een vuist maken voor de natuur. Het is een onmisbare partner om resultaten te bereiken. Daar steun ik WWF graag bij!"

Meer persoonlijke verhalen

Rebecca en René Dam
Rebecca en René Dam
"De natuur brengt ons tot rust. Het is het leven van de aarde en daar moeten we zorg voor dragen."
Familie Vermeulen
Familie Vermeulen
Gideon, Gerda, Meifang, Lanxiang en Xinzhen
"Wij zijn bij WWF gekomen via een spotje op TV. Daardoor zijn we gaan nadenken over hoe wij mensen met de aarde omgaan."
Diny Boogerd
Diny Boogerd
"Wat ik met de natuur heb is tegelijkertijd de reden dat ik ooit donateur ben geworden en WNF in mijn testament heb opgenomen."
Hanneke en Meep van Kampen
Hanneke en Meep van Kampen
"WWF staat al jaren op ons lijstje van donateurschappen. Het is een van de doelen waar wij een bijdrage aan willen leveren. De natuur is echt het beschermen waard."

Verdergaan met uw testament?

Denkt u erover om het Wereld Natuur Fonds in uw testament op te nemen? We helpen u graag.