Henk Dijkman en Gerard Meuffels

"We zijn heel erg betrokken bij de natuur."

"We hebben geen kinderen. Daarom hebben we goed nagedacht over wat we met ons geld en onze spullen zullen doen. We hebben besloten het Wereld Natuur Fonds in ons testament te zetten. Gewoon omdat we heel erg betrokken zijn bij de natuur."

Bekijk waarom de heren Henk Dijkman en Gerard Meuffels WWF hebben opgenomen in hun testament.

Meer informatie over nalaten aan WWF

Eerst meer weten over nalaten aan WWF? Vraag dan gratis en vrijblijvend onze brochure of ons magazine aan of neem contact op voor persoonlijk advies.

Liedewey de Haas
Relatiemanager Nalatenschappen
"Ik adviseer graag over de mogelijkheden om je nalatenschap een specifieke bestemming te geven. Zodat je zeker weet dat de natuur beschermd wordt zoals jij dat wilt."

Neem contact met ons op

Voor persoonlijk advies en hulp bij het opstellen van je testament kun je contact opnemen met:

Liedewey de Haas

030-6937309 (direct).

E-mail: lhaas@wwf.nl

Liedewey kan je adviseren bij het opstellen van een testament. Telefonisch, bij ons op kantoor of bij je thuis bespreken we graag je wensen.

Zo wordt het regelen van je erfenis een stuk makkelijker. Want juist door bij leven te bespreken wat echt belangrijk voor je is, kan je nalatenschap worden ingezet zoals jij dat wilt.

Persoonlijke verhalen

Hanneke en Meep van Kampen
Hanneke en Meep van Kampen
"WWF staat al jaren op ons lijstje van donateurschappen. Het is een van de doelen waar wij een bijdrage aan willen leveren. De natuur is echt het beschermen waard."
Diny Boogerd
Diny Boogerd
"Wat ik met de natuur heb is tegelijkertijd de reden dat ik ooit donateur ben geworden en WWF in mijn testament heb opgenomen."
Familie Vermeulen
Familie Vermeulen
Gideon, Gerda, Meifang, Lanxiang en Xinzhen
"Wij zijn bij WWF gekomen via een spotje op TV. Daardoor zijn we gaan nadenken over hoe wij mensen met de aarde omgaan."
Rebecca en René Dam
Rebecca en René Dam
"De natuur brengt ons tot rust. Het is het leven van de aarde en daar moeten we zorg voor dragen."