Hanneke en Meep van Kampen

Kevin Schafer / WWF

De natuur is echt het beschermen waard.

"WWF staat al jaren op ons lijstje van donateurschappen. Het is een van de doelen waar wij een bijdrage aan willen leveren. De natuur is echt het beschermen waard."
 

Meep: "Ik ben opgegroeid op het platteland en als kind vond ik spelen in weilanden en rondom sloten heerlijk. Lekker op m’n rug in het gras liggen en kijken naar de veldleeuweriken in de lucht. Prachtig was dat. Maar ook nu, in mijn eigen tuin, kan ik enorm genieten van de natuur. Als dierenarts ben ik ook beroepsmatig met de natuur bezig. Het was dan ook een bewuste keuze om WWF op te nemen in ons testament. Een bijkomend voordeel is dat WWF door haar ANBI-status geen erfbelasting hoeft te betalen. Al ons geld gaat dus ook daadwerkelijk naar het natuurbeschermingswerk van WWF."

Meer persoonlijke verhalen

Rebecca en René Dam
Rebecca en René Dam
"De natuur brengt ons tot rust. Het is het leven van de aarde en daar moeten we zorg voor dragen."
Familie Vermeulen
Familie Vermeulen
Gideon, Gerda, Meifang, Lanxiang en Xinzhen
"Wij zijn bij WWF gekomen via een spotje op TV. Daardoor zijn we gaan nadenken over hoe wij mensen met de aarde omgaan."
Diny Boogerd
Diny Boogerd
"Wat ik met de natuur heb is tegelijkertijd de reden dat ik ooit donateur ben geworden en WNF in mijn testament heb opgenomen."
Loretta Schrijvers
Loretta Schrijvers
"Het Wereld Natuur Fonds kan als wereldwijde natuurbeschermingsorganisatie echt een vuist maken voor de natuur. Het is een onmisbare partner om resultaten te bereiken."

Verdergaan met uw testament?

Denkt u erover om het Wereld Natuur Fonds in uw testament op te nemen? We helpen u graag.