Hanneke en Meep van Kampen

Kevin Schafer / WWF

De natuur is echt het beschermen waard.

"WWF staat al jaren op ons lijstje van donateurschappen. Het is een van de doelen waar wij een bijdrage aan willen leveren. De natuur is echt het beschermen waard."
 

Meep: "Ik ben opgegroeid op het platteland en als kind vond ik spelen in weilanden en rondom sloten heerlijk. Lekker op m’n rug in het gras liggen en kijken naar de veldleeuweriken in de lucht. Prachtig was dat. Maar ook nu, in mijn eigen tuin, kan ik enorm genieten van de natuur. Als dierenarts ben ik ook beroepsmatig met de natuur bezig. Het was dan ook een bewuste keuze om WWF op te nemen in ons testament. Een bijkomend voordeel is dat WWF door haar ANBI-status geen erfbelasting hoeft te betalen. Al ons geld gaat dus ook daadwerkelijk naar het natuurbeschermingswerk van WWF."

Karin Gerritsen
Relatiebeheerder nalatenschappen
"Ik adviseer graag over de mogelijkheden om je nalatenschap een specifieke bestemming te geven. Zodat je zeker weet dat de natuur beschermd wordt zoals jij dat wilt."

Neem contact met ons op

Voor persoonlijk advies en hulp bij het opstellen van je testament kun je contact opnemen met:

Karin Gerritsen

030-6937309 (direct).

E-mail: kgerritsen@wwf.nl

Karin kan je adviseren bij het opstellen van een testament. Telefonisch, bij ons op kantoor of bij je thuis bespreken we graag je wensen.

Zo wordt het regelen van je erfenis een stuk makkelijker. Want juist door bij leven te bespreken wat echt belangrijk voor je is, kan je nalatenschap worden ingezet zoals jij dat wilt.