Diny Boogerd 

'Wat ik met de natuur heb is tegelijkertijd de reden dat ik ooit donateur ben geworden en WWF in mijn testament heb opgenomen.'

Diny: 'Ik vind de natuur prachtig en begeef me graag buiten. Altijd en overal ter wereld. Of het komt doordat ik op een boerderij, en dus 'buiten', ben opgegroeid weet ik niet, maar ik ben altijd al dol geweest op flora en fauna. Ik kan erg vertederd raken door jonge dieren, enthousiast worden als ik in het vroege voorjaar de eerste krokusjes zie, en me machteloos voelen bij het zien van bijvoorbeeld de afschuwelijke beelden van de jacht op neushoorns. 

Ik wil dat de aarde mooier wordt doorgegeven dan hij was toen ik erop kwam. Omdat dat wellicht niet reëel is moeten we er met ons allen gewoon goed voor zorgen. Zorgen dat diersoorten niet uitgestorven raken, dat oceanen niet vervuild worden, dat het stropen wordt gestopt, dat er geen ontbossing meer plaatsvindt dan écht noodzakelijk en dat commerciële jachtpartijen verboden worden. 

Wat ik komende generaties toewens is dat ze minstens zoveel van de natuur (kunnen) genieten als ik. Dat er nog volop natuur ís om van te genieten en dat iedereen zich daarvan bewust is, er zuinig op is en er met respect mee omgaat. Het feit dat WWF in mijn testament staat, geeft me een heel prettig gevoel. Ik hoop zo op bescheiden schaal tóch een bijdrage te leveren aan iets wat me zo na aan het hart ligt.'

Meer informatie over nalaten aan WWF

Eerst meer weten over nalaten aan WWF? Vraag dan gratis en vrijblijvend onze brochure of ons magazine aan of neem contact op voor persoonlijk advies.

Liedewey de Haas
Relatiemanager Nalatenschappen
"Ik adviseer graag over de mogelijkheden om je nalatenschap een specifieke bestemming te geven. Zodat je zeker weet dat de natuur beschermd wordt zoals jij dat wilt."

Neem contact met ons op

Voor persoonlijk advies en hulp bij het opstellen van je testament kun je contact opnemen met:

Liedewey de Haas

030-6937309 (direct).

E-mail: lhaas@wwf.nl

Liedewey kan je adviseren bij het opstellen van een testament. Telefonisch, bij ons op kantoor of bij je thuis bespreken we graag je wensen.

Zo wordt het regelen van je erfenis een stuk makkelijker. Want juist door bij leven te bespreken wat echt belangrijk voor je is, kan je nalatenschap worden ingezet zoals jij dat wilt.

Persoonlijke verhalen

Gezina van der Wal
Gezina van der Wal
"De natuur en alles wat daarin leeft moet behouden worden, zodat toekomstige generaties al dit moois ook nog kunnen zien. Daarom heb ik het Wereld Natuur Fonds in mijn testament opgenomen."
Loretta Schrijver
Loretta Schrijver
"WWF is een onmisbare partner om resultaten te bereiken."
Henk Dijkman en Gerard Meuffels
Henk Dijkman en Gerard Meuffels
"We hebben besloten het Wereld Natuur Fonds in ons testament te zetten. Gewoon omdat we heel erg betrokken zijn bij de natuur."
Familie Vermeulen
Familie Vermeulen
Gideon, Gerda, Meifang, Lanxiang en Xinzhen
"Wij zijn bij WWF gekomen via een spotje op TV. Daardoor zijn we gaan nadenken over hoe wij mensen met de aarde omgaan."
Hanneke en Meep van Kampen
Hanneke en Meep van Kampen
"WWF staat al jaren op ons lijstje van donateurschappen. Het is een van de doelen waar wij een bijdrage aan willen leveren. De natuur is echt het beschermen waard."
Rebecca en René Dam
Rebecca en René Dam
"De natuur brengt ons tot rust. Het is het leven van de aarde en daar moeten we zorg voor dragen."