jeugd

Voor kinderen tussen 7 en 13 jaar

Gaat jouw (klein)kind mee op avontuur? Dan beschermen we samen de tijger tegen stropers, stoppen we de plastic soep en zorgen we dat alle dieren veilig zijn! 

 

Vul het formulier in

Maak jouw kind een echte Ranger

Rangers komen in actie voor hun favo wilde dier via TikTok, leren hoe de zeeschildpad gered kan worden uit plastic troep en hoe ze vanuit de hoogste toppen stropers kan spotten. Én jouw kind voert samen met andere Rangers actie voor bedreigde dieren. Wij stomen jouw Ranger in spé klaar om een echte natuurbeschermer te worden. Dichterbij kom je niet.

Aanmelden Ranger

Gegevens kind
Wat zijn de gegevens van de nieuwe Ranger?
Er is geen adres gevonden met opgegeven postcode en huisnummer. Controleer of dit juist is ingevuld.
Welk welkomstcadeau kies je?
Je gegevens
Wat zijn jouw gegevens?
Woon je op hetzelfde adres als de nieuwe Ranger?
Er is geen adres gevonden met opgegeven postcode en huisnummer. Controleer of dit juist is ingevuld.
Wat zijn je betaalgegevens?
Met het versturen van dit formulier machtig je Stichting het Wereld Natuur Fonds en je bank om doorlopende incasso-opdrachten uit te voeren, tot wederopzegging.
Maandbedrag
Jouw voorkeuren

WG_Rangers_Tweens_verrekijker_wolf.png

Wat krijgt de nieuwe Ranger?

Vul het formulier in en je krijgt binnen 5 dagen het welkomstpakket met een verrekijker of een WWF-knuffel wolf (15 cm)* én de nieuwste editie van het magazine Rangers Report thuisgestuurd.

In je mailbox vind je regelmatig de Rangers Update met alle tips en tricks die je nodig hebt om de natuur te beschermen. En we nodigen je (klein)kind regelmatig uit voor de de spannendste avonturen in de natuur, zoals vleermuizen spotten, steuren uitzetten of struintochten in het bos.  

*Wil je een welkomstcadeau ontvangen? We gaan er dan wel vanuit dat je minimaal 1 jaar bij ons blijft, dat is wel zo fijn vanwege de gemaakte kosten. Bekijk de actievoorwaarden.

Siberische tijger wandelt in het water in Rusland Shutterstock / Ondrej Prosicky / WWF-Sweden

Jullie steunen ook de natuur

Als je (klein)kind Ranger is, gaat je maandelijkse bijdrage naar de bijzondere natuur waar jouw (klein)kind alles over leert. Met jouw bijdrage beschermen we de natuur wereldwijd. Zo kan jouw (klein)kind later ook nog genieten van alles wat onze aarde te bieden heeft.

Veelgestelde Vragen

Weten wanneer je welkomstpakket binnenkomt of een andere vraag? Check dan onze veelgestelde vragen of bel gratis naar ons servicenummer 0800-1962.

Wanneer ontvang ik het welkomstcadeau?

Binnen 5 werkdagen na je aanmelding krijg je het welkomstpakket toegestuurd, met daarin je welkomstcadeau en de laatste editie van de Rangers Report.

Voor welke leeftijd is dit leuk?

Niemand is te oud om Ranger te worden ;) Maar het magazine Rangers Report, de Rangeractie en al het andere waar de Ranger aan mee kan doen, is vooral geschikt voor kinderen tussen de 7 en 13 jaar. 

Hoe lang is mijn kind Ranger?

Je doneert elke maand € 3,95 aan WWF. Je donatie loopt automatisch door. Je (klein)kind is dus voor onbepaalde tijd Ranger. Uiteraard kun je je donatie op elk gewenst moment stopzetten. Maar we hopen natuurlijk dat je (klein)kind diens hele leven lang natuurbeschermer blijft.