Voor kinderen tussen 3 en 7 jaar Ga mee op avontuur

Maak jouw nieuwsgierig aapje een echte Ranger en ga mee op avontuur. Dan beschermen we samen de wilde dieren.

Lees verder

Is jouw kind ready to save the earth?

Is jouw (klein)kind ook zo’n nieuwsgierig aapje? En gek op dieren? Mooi! Want we zijn op zoek naar kleine avonturiers om samen met ons de natuur te beschermen!

Samen komen we erachter hoe bijzonder de natuur is, met alle prachtige, stoere, grote en kleine wilde dieren. We speuren op de savanne naar de olifant en klimmen de hoogste berg in om de sneeuwluipaard te spotten. 

Dus waar wacht je nog op? Maak je (klein)kind Ranger, dan gaan we samen op avontuur! 

Is je kind ouder dan 7 jaar, ga dan naar dit formulier.

Aanmelden Ranger

Gegevens kind
WAT ZIJN DE GEGEVENS VAN DE NIEUWE RANGER?
Er is geen adres gevonden met opgegeven postcode en huisnummer. Controleer of dit juist is ingevuld.
Welk welkomstcadeau kies je?
Je gegevens
WAT ZIJN JOUW GEGEVENS?
Woon je op hetzelfde adres als de nieuwe Ranger?
Er is geen adres gevonden met opgegeven postcode en huisnummer. Controleer of dit juist is ingevuld.
Wat zijn je betaalgegevens?
Met het versturen van dit formulier machtig je Stichting het Wereld Natuur Fonds en je bank om doorlopende incasso-opdrachten uit te voeren, tot wederopzegging.
Maandbedrag
Jouw voorkeuren

welkomstcadeau_kids_knuffel_boek_chi.png

Wat krijgt jouw nieuwsgierige aap?

Vul het formulier in en je krijgt binnen 5 dagen het welkomstpakket met het boek 'De kleine astronauten redden de dieren' of een pluchen knuffel* én de nieuwste editie van het magazine Rangers Junior thuisgestuurd. 

In je mailbox vind je regelmatig de Rangers Update met alle tips en tricks die je nodig hebt om de natuur te beschermen. En we nodigen je (klein)kind regelmatig uit voor de de spannendste avonturen in de natuur, zoals vleermuizen spotten, steuren uitzetten of struintochten in het bos.  

*Wil je een welkomstcadeau ontvangen? We gaan er dan wel vanuit dat je minimaal 1 jaar bij ons blijft, dat is wel zo fijn vanwege de gemaakte kosten. Bekijk de actievoorwaarden.

Veelgestelde Vragen

Weten wanneer je welkomstpakket binnenkomt of een andere vraag? Check dan onze veelgestelde vragen of bel gratis naar ons servicenummer 0800-1962.

Wanneer ontvang ik het welkomstcadeau?

Binnen 5 werkdagen na je aanmelding krijg je het welkomstpakket toegestuurd, met daarin je welkomstcadeau en de laatste editie van de Rangers Report.

Voor welke leeftijd is dit leuk?

Niemand is te oud om Ranger te worden ;) Maar het magazine Rangers Report, de Rangeractie en al het andere waar de Ranger aan mee kan doen, is vooral geschikt voor kinderen tussen de 7 en 13 jaar. 

Hoe lang is mijn kind Ranger?

Je doneert elke maand € 3,95 aan WWF. Je donatie loopt automatisch door. Je (klein)kind is dus voor onbepaalde tijd Ranger. Uiteraard kun je je donatie op elk gewenst moment stopzetten. Maar we hopen natuurlijk dat je (klein)kind diens hele leven lang natuurbeschermer blijft.