Omschrijving

Nieuw in onze collectie: de luiaard. Prachtige knuffel van één van de dieren uit het Atlantisch regenwoud. De luiaard is in het echt ook heel erg lui, daarom vindt deze zachte knuffel het prima om heerlijk te knuffelen.

Wist je dat een luiaard zijn leven riskeert om te poepen? De luiaard moet doorgaans maar 1x per week zijn behoefte doen. Gelukkig maar, want dit doet hij op de grond. En omdat hij zich zo langzaam voortbeweegt is dit hartstikke riskant, hij loopt zo veel kans om aangereden te worden of aangevallen. Bij aankoop van een WWF knuffel steun je het Wereld Natuur Fonds en daarmee de vele projecten om de habitats van luiaarden te beschermen. Geef de aarde door!

Hoe en wat

Gepassioneerd, optimistisch, geloofwaardig en inspirerend, dat is waar de WWF Pluche Collectie voor staat. Met jouw aankoop draag je bij aan het beschermen van deze dieren in het echt! 

Onze knuffels zijn getest volgens en voldoen aan de Blue Angel Eco standard. Blue Angel (Blauer Engel) is het oudste eco label ter wereld dat al 35 jaar een onafhankelijke standaard is voor milieuvriendelijke producten.

blue-angel-icon.png

Specificaties
Merk:
WWF Pluche Collectie van BonTonToys
Kleur:
Grijs-bruin
Maat:
29 cm
Materiaal:
Buitenkant: 80% Acrylic / 20% Polyester. Vulling: Polyester / Recycled P.E.T.
Wasadvies:
Handwas

De WWF Pluche collectie

Deze knuffel komt uit de WWF Pluche collectie van Bon Ton Toys. WWF en Bon Ton Toys zijn al meer dan 20 jaar partner en dankzij de verkoop van deze collectie heeft Bon Ton Toys al meer dan 7 miljoen USD aan WWF gedoneerd om ons natuurbeschermingswerk te ondersteunen.

Alle WWF Pluche knuffels zijn gemaakt met een 100% recyclede PET flessen vulling.

Dit vind je misschien ook leuk

WWF-knuffel Leeuw groot (30 cm)

Grote knuffel van een stoere leeuw.

€ 46,95

WWF-knuffel Jaguar (19 cm)

Lieve knuffel van een jaguar

€ 30,95

WWF-knuffel Koala moeder met kind (28 cm)

Knuffelen met deze lieve koala's

€ 71,95