Omschrijving

Wist je dat wanneer een dolfijn slaapt, hij dit doet met maar één hersenhelft? Dit is nodig omdat hij iedere paar minuten naar boven moet om adem te halen. Deze sleutelhanger is ook erg leuk aan een rugtas! Bij aankoop van een WWF knuffel steun je het Wereld Natuur Fonds en daarmee de vele projecten om de wateren waar o.a. de dolfijn zich bevindt weer veilig te maken. Geef de aarde door!

Hoe en wat

Gepassioneerd, optimistisch, geloofwaardig en inspirerend, dat is waar de WWF Pluche Collectie voor staat. Met jouw aankoop draag je bij aan het beschermen van deze dieren in het echt! 

Onze knuffels zijn getest volgens en voldoen aan de Blue Angel Eco standard. Blue Angel (Blauer Engel) is het oudste eco label ter wereld dat al 35 jaar een onafhankelijke standaard is voor milieuvriendelijke producten.

blue-angel-icon.png

Specificaties
Maat:
10 cm
Materiaal:
Buitenkant: 100% Polyester. Vulling: Polyester / Recycled P.E.T.
Wasadvies:
Handwas

De WWF Pluche collectie

Deze knuffel komt uit de WWF Pluche collectie van Bon Ton Toys. WWF en Bon Ton Toys zijn al meer dan 20 jaar partner en dankzij de verkoop van deze collectie heeft Bon Ton Toys al meer dan 7 miljoen USD aan WWF gedoneerd om ons natuurbeschermingswerk te ondersteunen.

Alle WWF Pluche knuffels zijn gemaakt met een 100% recyclede PET flessen vulling.

Dit vind je misschien ook leuk

WWF-sleutelhanger Zwarte Panter (pluche)

Een schattige zwarte panter als sleutelhanger van 10 cm

€ 5,95

WWF-sleutelhanger Orang-Oetan (pluche)

Een schattige orang-oetan als sleutelhanger van 10 cm!

€ 10,95