Nieuw
Omschrijving

Met deze handige shopper wordt winkelen nog leuker. De tas is niet alleen erg duurzaam - gemaakt van 100% organisch katoen - hij is ook nog eens erg mooi dankzij de tekening van de jaguar gemaakt door Maartje Hendriks van het jonge bedrijf Koord.

 

Hoe en wat

Een plastic tasje gaat wel 20 jaar mee. Het duurt dus 20 jaar voordat een plastic tasje dat in de zee terecht is gekomen is afgebroken. Voor plastic flesjes is dit maar liefst 450 jaar! 

Per jaar komt meer dan 11 miljoen ton plastic afval in zee terecht. Dat kost miljoenen vissen, vogels, zeeschildpadden, zeehonden, walvissen en dolfijnen het leven. Het plastic dat in de zeeën terechtkomt, verteert niet. Het valt uit elkaar in steeds kleinere stukjes, die ook nog eens steeds giftiger worden. Door al die kleine deeltjes plastic in het water veranderen de oceanen in een plastic soep.

Gebruik daarom géén plastic tassen, maar een mooi alternatief van organisch katoen.

Specificaties
Kleur:
Naturel
Materiaal:
100% organisch katoen
Afmetingen:
38 x 42 cm
Milieuvriendelijk:

Geef natuur een stem

Natuur heeft geen stem, wij wel. Deze shopper maakt onderdeel uit van de Geef natuur een stem-campagne. Door deze tas te bestellen steun je onze campagne en laat je zien hoe belangrijk de natuur voor jou is.

Maar je kan meer doen. Teken onze petitie en roep daarmee wereldleiders op om beslissingen te nemen die niet ten koste gaan van de natuur, maar bijdragen aan bescherming en herstel. Geef natuur een stem. Teken de Voice for the Planet. Juist nu.

Teken de petitie

Dit vind je misschien ook leuk

WWF Bio Shopper Jaguar

Trendy shopper bag met jaguar tekening

€ 12,95

Geef natuur een stem t-shirt

Wit unisex shirt met Geef natuur een stem opdruk

€ 31,95

One Planet One Bag

Zwarte shopper bag met slogan

€ 15,95

WWF regenboog logo tas

Coole shopper bag met regenboog panda borduursel

€ 22,95