Nieuw
Omschrijving

‘Vriendje van de Zee’ is een hartverwarmend verhaal over hoe een jongen het geniale plan bedacht om oude visnetten te veranderen in comfortabele sokken. Naast het kinderboekje ontvang je met dit pakket ook 2 paar kindersokjes in maat 27-30 die deels zijn gemaakt van oude visnetten. Een prachtige manier om een bijdrage te leveren aan het opschonen van de oceaan terwijl jouw kinderen rondlopen in vrolijke dierenprints aan hun voeten. 

Hoe en wat

Deze sokken zijn gemaakt van opgedoken visnetten en BCI katoen.

Het doosje en het boekje zijn gemaakt van FSC karton.

Met deze sokken draag je bij aan het opschonen van de oceaan. Supporting Healthy Seas is een initiatief waarbij ghost nets uit de oceaan worden gehaald en getransformeerd worden tot geregenereerd nylon. Healthy Seas Socks combineert het geregenereerde nylon met 100% biologisch GOTS katoen. Zo verandert een ogenschijnlijk simpele sok in een effectief middel om makkelijk en snel bij te dragen aan een betere wereld.

Jouw draagcomfort is voor ons net zo belangrijk als de vissen in de zee. Daarom zijn alle Healthy Seas Socks voorzien van een platte teennaad zodat je geen last hebt van knelpunten. Bovendien zorgt de brede boord aan de bovenkant ervoor dat ze lekker blijven zitten. Of je nou kiest voor een klassieke sok, een leuke print of een visnet patroon, met Healthy Seas Socks aan je voeten zijn we weer een stap dichterbij een schone zee.

 

Specificaties
Merk:
Healthy Seas Socks
Materiaal:
57% BCI katoen, 25% geregenereerde polyamide, 16% polyamide en 2% elastaan
Bron:
Ontworpen in Nederland, geproduceerd in China
Maat:
maat 27-30
Wasadvies:
wasmachine op 40 graden

Bekende schrijvers

Het gaat natuurlijk om de sokken ;-) maar het boekje is ook zo leuk! Wist je dat het geschreven is door het bekende duo Ron Schröder & Marianne Busser? Zij schreven ook de vrolijke boekjes over Liselotje, de Hoera boeken en honderden andere voorleesboeken. Met hun bekende stijl van korte rijmpjes vertellen ze in Vriendje van de zee het verhaal over de dieren in de zee die steeds meer te maken krijgen met plastic en oude visnetten. Gelukkig komt er een jongentje met een hele goede oplossing...

Pagina uit het boekje

Dit vind je misschien ook leuk

Cadeaubox 4 paar WWF x CES baby sokken

Cadeaubox met 4 paar duurzame babysokken

€ 19,95

GoodSocks x WWF cadeaubox - 3 paar duurzame sokken

Cadeaubox met 3 paar duurzame sokken

€ 24,95