Omschrijving

De witte sportsok is helemaal retro. En met de geborduurde koala er op wordt hij nog toffer.

De elastische geribbelde tailleband houdt de coole kousen in vorm en het brutale koala-borduursel aan de buitenkant laat zien hoe je staat tegenover de natuur en het behoud van soorten.

 

Hoe en wat

Als merk geboren in het post-Covid-tijdperk, belichaamt Reflect Studio optimisme voor de toekomst. Wij geloven dat er goed uitzien en je goed voelen hand in hand gaan en streven ernaar functionele, duurzame en veelzijdige kleding en accessoires voor mannen en vrouwen te creëren.

Onze ontwerpen zijn gemaakt met aandacht voor detail en maken gebruik van een verscheidenheid aan stoffen, technieken en snitten. Van de naden, knopen tot voering, elk aspect van onze kleding wordt zorgvuldig overwogen om een ​​uitzonderlijke constructie en draagbaarheid te garanderen.

Specificaties
Merk:
Reflect Studio
Materiaal:
62% organic cotton, 19% polyamide, 11% polyester, 8% elastaan
Bron:
Turkije
Maat:
Maat 36-40
Wasadvies:
wasmachine op 40°, binnenste buiten wassen

Helemaal retro

Witte tennissokken zijn helemaal terug van weggeweest. Maar dan wel in een duurzame uitvoering! Deze sokken zijn gemaakt van 62% organisch katoen en met het koala borduursel laat je subtiel zien welk goede doel je steunt.

WWF

De IUCN Rode Lijst geeft aan hoe het er voor staat met dier- en plantsoorten. Elk dier of plant op de lijst is ingedeeld op een schaal van 7 statussen. Hoe hoger op de lijst, hoe belangrijker het is om samen met WWF dit dier of deze plant te beschermen. Voor het dier dat centraal staat bij dit product geldt de status:

Kwetsbare dier- of plantensoort (VU, vulnerable, 3)

Dit vind je misschien ook leuk

Retro sokken wit met panda logo

Witte retro sokken met WWF logo - in verschillende maten

€ 8,99