Actie
Omschrijving

Geef je vader (of je zelf of je broer of wie je held ook is) een betere footprint; Geef deze vrolijk gekleurde en duurzame WWF sokken cadeau. Of hou ze lekker zelf. Met de aankoop van deze sokken steun je direct het natuurbeschermingswerk van WWF. 

Het pakket bevat 3 paar sokken met op de rechtervoet een vaderfiguur die beschermend kijkt naar het kind op de linkervoet. De pinguïn, de gorilla en de leeuw staan in de dierenwereld ook bekend als zorgzame vaders.

Alleen nog verkrijgbaar in de maat 36-40.

Hoe en wat

Deze sokken zijn gemaakt van 50% gerecycled katoen, 45% rPET en 5% elastaan. Voor het katoen zijn restjes van andere kledingstukken gebruikt, daardoor wordt er per paar sokken zo'n 1.000 liter water bespaard dat normaal nodig is voor de productie van katoen en voor het kleuren van de sok.

De sokken voldoen aan de OEKO-TEX standaard.

De cadeauverpakking is gemaakt van gerecycled karton en doet tevens dienst als verzendverpakking. Er is geen opvulmateriaal in de doos aanwezig.

Specificaties
Merk:
GoodSocks
Materiaal:
50% gerecycled katoen, 45% rPET en 5% elastaan
Bron:
Turkije
Maat:
Maat 36-40
Wasadvies:
wasmachine op 40°
WWF

Vaderdag ligt weer achter ons. Maar we hebben nog een aantal cadeauboxen over. De tekst op de doos (voor een held van een vader) kunnen we er niet afhalen. Daarom bestel je deze leuke sokken nu extra voordelig. Gewoon voor je zelf, voor je broer of voor wie je held ook is.

Voor alle helden, op sokken. Duurzame sokken wel te verstaan.

Dit vind je misschien ook leuk

Healthy Seas Socks x WWF - 3 paar in giftbox - maat 36-40

Giftbox met 3 paar duurzame (dames)sokken

€ 34,99 € 24,50

Healthy Seas Socks x WWF - 3 paar in giftbox - maat 41-46

Giftbox met 3 paar duurzame (heren)sokken

€ 34,99 € 24,50

Retro sokken wit met panda logo

Witte retro sokken met WWF logo - in verschillende maten

€ 7,99