Omschrijving

Help de natuur de crisis door! Steun onze actie en koop dit originele, limited edition Pangolin T-Shirt!

Samen met streetwear label Achilles and the Tortoise brengt WWF een exclusief T-shirt uit. Op dit T-shirt staat de pangolin (oftewel het schubdier) afgebeeld. De pangolin is het meest illegaal verhandelde zoogdier ter wereld en komt vaak op wildmarkten terecht. Het dier wordt met uitsterven bedreigd en is daarom hét gezicht van onze campagne.

Het shirt is gemaakt van 100% organisch katoen en draagt enorm soepel. Er is geen mix van materialen gebruikt waardoor het perfect is voor recycling. Ben je uitgekeken op het shirt dan kan er zonder moeite nieuwe kleding van worden gemaakt.

Dit unisex model is verkrijgbaar in verschillende maten (zie maattabel) en heeft een subtiel WWF-logo in de nek. Het is wasbaar in de machine; de wasvoorschriften staan met inkt op waterbasis in het shirt gedrukt. Dus er is ook geen extra materiaal voor een label gebruikt. Het enige 100% plastic vrije shirt in de markt.

 

Hoe en wat

Doordat de wereld stil is komen te staan, lijkt het alsof de natuur ook even op adem is gekomen. Maar voor heel veel wildlife is dit absoluut niet het geval; er zijn gebieden waar stroperij juist is toegenomen en we verwachten dat dit alleen maar erger wordt. Om aandacht te vragen voor dit onzichtbare probleem en de onmisbare natuur een stem te geven, is WWF daarom een noodfonds gestart: help de natuur de crisis door!

Achilles and the Tortoise zet zich in voor de transitie naar een duurzame kledingindustrie en helpt tegelijkertijd de natuurlijke biodiversiteit te versterken.

Specificaties
Merk:
Achilles and the Tortoise / Easy Essentials
Kleur:
Wit
Materiaal:
100% organisch katoen, geen mix van stoffen; mono materiaal
Bron:
Portugal
Maat:
M
Wasadvies:
wasmachine op 40°