Nieuw
Omschrijving

Natuur heeft geen stem, wij wel! Steun onze actie Voice for the Planet en koop dit limited edition T-Shirt!

Onze natuur verdwijnt, soms zonder dat we het in de gaten hebben. Dit jaar worden er belangrijke beslissingen genomen over de toekomst van het klimaat en biodiversiteit. Ook in Nederland: een nieuw kabinet zal keuzes gaan maken die de toekomst van de natuur en daarmee ons eigen welzijn zullen bepalen. De crisis waar we nu inzitten, laat zien hoe belangrijk het is om de natuur om ons heen te hebben. Hoe onze wereld er hierna uit komt te zien bepalen we samen. 

Het shirt is gemaakt van 100% organisch katoen en draagt enorm soepel. Er is geen mix van materialen gebruikt waardoor het perfect is voor recycling. Ben je uitgekeken op het shirt dan kan er zonder moeite nieuwe kleding van worden gemaakt.

Dit unisex model is verkrijgbaar in verschillende maten (zie maattabel) en heeft een subtiel WWF-logo in de nek en het Geef natuur een stem beeldmerk op de borst (ontwerp: Koord.info). Het is wasbaar in de machine; de wasvoorschriften staan met inkt op waterbasis in het shirt gedrukt. Dus er is ook geen extra materiaal voor een label gebruikt. Het enige 100% plastic vrije shirt in de markt.

Hoe en wat

Voice for the Planet (Geef natuur een stem) is een actie van het Wereld Natuur Fonds voor de natuur om biodiversiteitsverlies te stoppen en te werken aan herstel van natuur.

Lees meer over deze actie en teken de petitie op https://www.wwf.nl/kom-in-actie/geef-natuur-een-stem

Specificaties
Merk:
Easy Essentials
Kleur:
Wit
Materiaal:
100% organisch katoen, geen mix van stoffen; mono materiaal
Bron:
Portugal
Maat:
S
Wasadvies:
wasmachine op 40°
WWF

Let op: om overproductie te voorkomen wordt dit t-shirt geprint zodra je het besteld hebt. Daardoor kan het wat langer duren, dan je van ons gewend bent, voordat je het t-shirt in huis hebt. Indien je dit shirt samen met een ander product bestelt, dan zal ook dat andere product pas geleverd worden als het shirt gedrukt is.

Dank voor je begrip

Geef natuur een stem

Natuur heeft geen stem, wij wel. Dit t-shirt maakt onderdeel uit van de Geef natuur een stem-campagne. Door dit shirt te bestellen steun je onze campagne en laat je zien hoe belangrijk de natuur voor jou is.

Maar je kan meer doen. Teken onze petitie en roep daarmee wereldleiders op om beslissingen te nemen die niet ten koste gaan van de natuur, maar bijdragen aan bescherming en herstel. Geef natuur een stem. Teken de Voice for the Planet. Juist nu.

Teken de petitie

Onze panda mag gezien worden

Behalve de actiematige print op de voorkant staat ons WWF logo klein in de nek op de achterkant van dit t-shirt geprint. Als kwetsbare diersoort en als beeldmerk van WWF verdient de panda alle aandacht.

Eerlijk gemaakt in Europa

WWF heeft Easy Essentials geselecteerd voor de productie van dit t-shirt. Easy Essentials is een Nederlands bedrijf dat duurzame t-shirts maakt in Europa. Dit t-shirt is klaar voor hergebruik en mag als het is versleten worden teruggestuurd. Het organische katoen (GOTS gecertificeerd) groeit en wordt geoogst in India. Van de garen wordt in Portugal de stof gebreid. De bedrukking van de shirts vindt plaats in Portugal (grotere aantallen) of in Amsterdam (enkele stuks). De gehele productie keten is vraag gestuurd dit betekent dat er geen producten worden verspild. In het hele proces wordt géén plastic toegevoegd. Dus geen polyester garen. Geen plastic labels of verpakking en zelfs geen plastic tape tijdens het vervoer. Zero plastic dus.

Dit vind je misschien ook leuk

Circulair t-shirt - panda - unisex

Wit circulair t-shirt met panda opdruk - unisex

€ 31,95

Circulair t-shirt - panda - dames

Wit circulair t-shirt met panda opdruk - dames

€ 31,95

Circulair t-shirt - wit - unisex

Basic wit circulair t-shirt - unisex

€ 25,95

Circulair t-shirt - wit - dames

Basic wit circulair t-shirt - dames

€ 25,95