Omschrijving

Het vogelhuisje is een functioneel design product binnen de Capi biodiversiteitscollectie. Elk vogelhuisje heeft een speciale opening die verschillende vogelsoorten aantrekt. Dit vogelhuisje is geschikt voor de volgende vogelsoorten*:

  • Koolmees
  • Pimpelmees
  • Bonte vliegenvanger
  • Boomklever
  • Huismus
  • Ringmus
  • Zwarte mees
  • Kuifmees

*gebaseerd op Europese vogelsoorten.

Het vogelhuisje is in de WWF-webshop verkrijgbaar in 2 kleuren: antraciet en bruin.

Hoe en wat

Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten en heeft daarnaast een uitgebreide biodiversiteit-collectie waar dit product onderdeel van uitmaakt.

Biodiversiteit speelt een grote rol binnen Capi. Met de biodiversiteit accessoires lever je een bijdrage aan onze natuur. Met de functionele design producten draagt Capi een steentje bij voor vogels, bijen en vlinders. Samen kunnen we werken aan een betere biodiversiteit. 

De tuinen in Nederland zijn steeds meer aan het verstenen. En dat is jammer, want dit zorgt ervoor dat vogels en insecten geen ruimte krijgen om datgene te doen waar ze goed in zijn. Omdat een groene levensstijl voor veel mensen wel heel belangrijk is, heeft Capi Europe een biodiversiteitscollectie ontworpen. Met de vogelhuisjes, het voederbakje, het vlinderhuisje en het bijenhotel creëer je snel en eenvoudig een eigen biodiversiteitshoekje. En je tuin knapt er ook nog eens van op! Dieren blij, jij blij!

Capi Europe neemt voor haar klimaatcompensatie deel aan het COMACO Landscape Management Project dat duurzame landbouw en bosbehoud bevordert in Zambia. De belangrijkste doelstellingen van het project zijn het verminderen van ongecontroleerde ontbossing en het vergroten van de netto bosbedekking. Dit project draagt bij aan de onderstaande Sustainable Development Goals (SDG) van de Verenigde Naties.

Specificaties
Merk:
Capi Europe
Kleur:
Antraciet
Materiaal:
polypropyleen + hout
Afmetingen:
24x19x23 cm

Functioneel design product in je tuin

Elk vogelhuisje heeft een speciale opening die verschillende vogelsoorten aantrekt. Dit vogelhuisje is geschikt voor o.a. koolmezen, pimpelmezen, huismussen en boomklevers. Bovendien heb je een echt design product in je tuin hangen.

 

Dit vind je misschien ook leuk

Capi Vogelhuisje ovaal bruin

Vogelhuisje bruin

€ 19,99

Capi Voederhuisje ovaal antraciet

Voederhuisje antraciet

€ 19,99

Capi Vlinderhotel ovaal antraciet

Vlinderhotel antraciet

€ 19,99

Capi Bijenhotel ovaal antraciet

Bijenhotel antraciet

€ 29,99