Omschrijving

Het vlinderhotel is een functioneel design product binnen de Capi biodiversiteitscollectie. In het vlinderhotel heeft de vlinder de mogelijkheid om te wachten tot de winter voorbij is. Zo zorgt hij voor voldoende energie om in het voorjaar weer rond te vliegen en een partner te vinden. Het vlinderhotel is gemaakt met natuurlijke materialen en is 100% recyclebaar.

Het vlinderhotel is in de WWF-webshop verkrijgbaar in 2 kleuren: antraciet en bruin.

Hoe en wat

Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten en heeft daarnaast een uitgebreide biodiversiteit-collectie waar dit product onderdeel van uitmaakt.

Biodiversiteit speelt een grote rol binnen Capi. Met de biodiversiteit accessoires lever je een bijdrage aan onze natuur. Met de functionele design producten draagt Capi een steentje bij voor vogels, bijen en vlinders. Samen kunnen we werken aan een betere biodiversiteit. 

De tuinen in Nederland zijn steeds meer aan het verstenen. En dat is jammer, want dit zorgt ervoor dat vogels en insecten geen ruimte krijgen om datgene te doen waar ze goed in zijn. Omdat een groene levensstijl voor veel mensen wel heel belangrijk is, heeft Capi Europe een biodiversiteitscollectie ontworpen. Met de vogelhuisjes, het voederbakje, het vlinderhuisje en het bijenhotel creëer je snel en eenvoudig een eigen biodiversiteitshoekje. En je tuin knapt er ook nog eens van op! Dieren blij, jij blij!

Capi Europe neemt voor haar klimaatcompensatie deel aan het COMACO Landscape Management Project dat duurzame landbouw en bosbehoud bevordert in Zambia. De belangrijkste doelstellingen van het project zijn het verminderen van ongecontroleerde ontbossing en het vergroten van de netto bosbedekking. Dit project draagt bij aan de onderstaande Sustainable Development Goals (SDG) van de Verenigde Naties.

Specificaties
Merk:
Capi Europe
Kleur:
Antraciet
Materiaal:
polypropyleen + hout
Afmetingen:
24x19x23 cm

Mooi design product in je tuin

In het vlinderhotel heeft de vlinder de mogelijkheid om te wachten tot de winter voorbij is. Op deze manier draag je bij aan de biodiversiteit van onze natuur, maar hang je ook een mooi design product in jouw tuin.

 

Dit vind je misschien ook leuk

Capi Vlinderhotel ovaal bruin

Vlinderhotel bruin

€ 19,99

Capi Bijenhotel ovaal antraciet

Bijenhotel antraciet

€ 29,99

Capi Voederhuisje ovaal antraciet

Voederhuisje antraciet

€ 19,99

Capi Vogelhuisje ovaal antraciet

Vogelhuisje antraciet

€ 19,99