Omschrijving

Voor dit kaartenmapje hebben we de mooiste natuurfoto's geselecteerd. Bijna te mooi om op te sturen.

In samenwerking met Bekking & Blitz heeft WWF Nederland vier ansichtkaartenmapjes ontwikkeld bestaande uit vijf verschillende kaarten (ieder twee maal in het mapje) inclusief enveloppen.

Het thema 'In vol ornaat' toont de kleurenpracht van de natuur in verschillende gebieden op aarde: het noorderlicht boven de bergen, zonsopgang boven een gletsjertop, zonsondergang vanaf een duintop, ochtendmist op het tropisch regenwoud en bloeiende heidevelden. 

Bekijk en bestel ook de andere drie mapjes met kaarten.

 

Hoe en wat

Bekking & Blitz is sinds 1929 dé uitgeverij van kunstdrukwerk en hoogwaardige kunstproducten. Het familiebedrijf, dat in Amsterdam werd opgericht door Hein Bekking, begon als boekenuitgeverij en ontwikkelde zich de afgelopen decennia tot uitgever en producent van zowel drukwerk als cadeauartikelen.

Niels Bekking over duurzaam ondernemen: "Met Bekking & Blitz gaan we met de tijd mee: we proberen zo min mogelijk plastic, afval en schadelijke materialen in onze producten en bedrijfsprocessen te verwerken. Als voorbeeld pakken we onze producten zo min mogelijk in met plastic en rijden ons verkoopteam electrisch. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een schone en duurzame wereld. Dat is belangrijk: echte kunst vind je namelijk in een schone gezonde wereld!"

Specificaties
Merk:
Bekking & Blitz
Materiaal:
FSC-papier
Bron:
Nederland
Afmetingen:
Kaart: 14,5 x 14,5 cm

De foto's in dit kaartenmapje

Dit vind je misschien ook leuk

WWF ansichtkaartenmapje - Het jaar van de tijger - 10 vierkante kaarten met envelop

Set van 10 dubbele kaarten met enveloppen - 2 x 5 motieven

€ 9,99

WWF ansichtkaartenmapje - Kom dichterbij - 10 vierkante kaarten met envelop

Set van 10 dubbele kaarten met enveloppen - 2 x 5 motieven

€ 9,99

WWF ansichtkaartenmapje - Oog in oog - 10 vierkante kaarten met envelop

Set van 10 dubbele kaarten met enveloppen - 2 x 5 motieven

€ 9,99