Uitwisbare notitieboeken

Notitieboekje van steenpapier - A5 - Flamingo - ringband - MOYU x WWF

Het duurzaamste notitieboekje met flamingo omslag en ringband

€ 29,95 € 26,95

Notitieboekje van steenpapier - A5 - Bomen - ringband - MOYU x WWF

Het duurzaamste notitieboekje met bomen omslag en ringband

€ 29,95 € 26,95

Notitieboekje van steenpapier - A5 - Zeeschildpad - ringband - MOYU x WWF

Het duurzaamste notitieboekje met zeeschildpad omslag en ringband

€ 29,95 € 26,95

Notitieboekje van steenpapier - A5 - Olifant - ringband - MOYU x WWF

Het duurzaamste notitieboekje met olifant omslag en ringband

€ 29,95 € 26,95

Notitieboekje van steenpapier - A5 - Tijger - ringband - MOYU x WWF

Het duurzaamste notitieboekje met tijger omslag en ringband

€ 29,95 € 26,95

Notitieboekje van steenpapier - A5 - Tijger - gebonden - MOYU x WWF

Het duurzaamste notitieboekje met tijger omslag

€ 34,95 € 29,95

Uitwisbare notitieboeken

Door een uitwisbaar notitieboek te gebruiken hoeven er minder bomen gekapt te worden. Steenpapier is namelijk een alternatief voor 'normaal' papier. Om papier te maken zijn bomen nodig, om steenpapier te maken niet. Daarnaast is het waterafstotend en dus kan je een pagina heel eenvoudig met een natte doek schoonvegen. Zo kun je elke pagina opnieuw beschrijven en gaat het notitieboek oneindig lang mee.

Het bedrijf MOYU maakt notitieboekjes van steenpapier zodat er geen bomen voor hoeven te worden gekapt. Om de natuur nog verder te herstellen plant MOYU samen met Trees for Kenya nieuwe bomen in Kenia.

Een (on)uitwisbare indruk

Met een notitieboekje van Moyu x WWF kan je voor de dag komen. Je maakt niet alleen indruk met het design, maar ook met het gebruik; steenpapier is uitwisbaar en dus gebruik je dit boekje keer op keer en bespaar je op papier en zorg je dus direct voor de natuur.

Steenpapier?

Het papier van dit boekje voelt iets anders aan dan 'normaal papier'. Het papier is wat dikker, gladder en schrijft comfortabeler. Wanneer je met de meegeleverde Frixion-pen in het boekje schrijft ontstaat het grote voordeel: binnen 8 (!) seconden is de inkt opgedroogd en kan je gewoon met je vinger over de geschreven tekst heen bewegen of het boekje sluiten, maar als je met een vochtig doekje (ook meegeleverd) over de tekst gaat veeg je alles weer uit en kan nadat de pagina droog is gewoon weer opnieuw beginnen met aantekeningen maken. Zo kan je blijven schrijven zonder je schuldig te voelen over je papierverbruik!
Een MOYU uitwisbaar notitieboekje is tot wel 500x herschrijfbaar en zelfs als je de tekst pas na maanden of een jaar wilt uitwissen, gaat dat nog even gemakkelijk!