Omschrijving

MOYU en WWF willen samen papierverspilling tegengaan en bestaande ecosystemen beschermen. En jij kan ons daarbij helpen!

Bestel dit limited edition Tijger notitieboek van steenpapier en steun ons bij het planten van nieuwe bomen. De opbrengst van dit product gaat direct naar ons Biljoen Bomen project.

Steenpapier is een alternatief voor 'normaal' papier. Om papier te maken zijn bomen nodig, om steenpapier te maken niet. Door dit notitieboek te gebruiken hoeven er dus minder bomen gekapt te worden. Bovendien is steenpapier waterafstotend en dus kan je een pagina heel eenvoudig met een natte doek schoonvegen. Zo kun je elke pagina opnieuw beschrijven en gaat het notitieboek oneindig lang mee.

Hoe en wat

Het bedrijf MOYU maakt notitieboekjes van steenpapier zodat er geen bomen voor hoeven te worden gekapt. Om de natuur nog verder te herstellen plant MOYU samen met Trees for Kenya nieuwe bomen in Kenia.

Steenpapier is het duurzame alternatief voor normaal "pulp" papier. Het is een duurzame ontwikkeling in een boom-vrije papiersoort die hoofdzakelijk bestaat uit gemalen steen (Calcium Carbonaat). Tijdens de productie van steenpapier worden er geen water en bleekmiddelen gebruikt, wat onder andere zorgt voor een 67% lagere CO2 uitstoot. Lees verder op de site van MOYU.

Specificaties
Merk:
Moyu Notebooks
Materiaal:
Steenpapier
Afmetingen:
A5
Milieuvriendelijk: