Omschrijving

Op veler verzoek heeft WWF voor 2023 een nieuw soort kalender ontwikkeld: de WWF-Familieplanner. Nu kan je heel handig voor alle gezinsleden noteren wie er wanneer een vergadering, een voetbalwedstrijd of een verjaardagsfeestje heeft. Bovendien barst de kalender van de leuke dierenweetjes. Van de poolvos tot ezelspinguïn en van zeeschildpad tot de luiaard.

De familieplanner bevat 1 pagina per week en biedt ruimte voor 5 familieleden.

Ook krijg je gratis een vel afspraakstickers erbij die je heel leuk op de kalender kan plakken. 

Hoe en wat

Bekking & Blitz is sinds 1929 dé uitgeverij van kunstdrukwerk en hoogwaardige kunstproducten. Het familiebedrijf, dat in Amsterdam werd opgericht door Hein Bekking, begon als boekenuitgeverij en ontwikkelde zich de afgelopen decennia tot uitgever en producent van zowel drukwerk als cadeauartikelen.

Niels Bekking over duurzaam ondernemen: "Met Bekking & Blitz gaan we met de tijd mee: we proberen zo min mogelijk plastic, afval en schadelijke materialen in onze producten en bedrijfsprocessen te verwerken. Als voorbeeld pakken we onze producten zo min mogelijk in met plastic en rijden ons verkoopteam electrisch. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een schone en duurzame wereld. Dat is belangrijk: echte kunst vind je namelijk in een schone gezonde wereld!"

Specificaties
Merk:
Bekking & Blitz
Materiaal:
FSC-gecertificeerd papier
Afmetingen:
21,2 x 29,7 cm

Profiteer van korting op dit product

Tijdsgebonden maar niet over de datum

Kalender producten gebruik je het liefst het hele jaar, maar ook na 1 januari is dit product nog prima te gebruiken. Daarom bieden we korting op dit product. Omdat weggooien pas echt zonde is.

Enkele foto's uit deze familieplanner:

Dit vind je misschien ook leuk

WWF-wandkalender 2023

2023 editie van de bekende WWF-kalender.

€ 24,95 € 12,95

Plantbare bureaukalender 2023 - WWF

Bureaukalender 2023 van bloeipapier

€ 12,95 € 6,95

Adventskalender met bloembommetjes - WWF

Aftellen tot kerst met deze duurzame adventskalender

€ 24,99 € 11,95