Uitverkoop
Omschrijving

Wil je het hele jaar de mooiste dierenfoto's aan de muur hebben hangen? Bestel dan de 2023 editie van de WWF-wandkalender!

Iedere maand weer een andere schitterende foto uit de rijke WWF-collectie met op de achterkant een uitgebreide beschrijving van het betreffende dier.

LET OPIndien je de kalender samen met een ander product bestelt dan wordt de kalender apart van de andere producten verzonden. Het kan gebeuren dat beide zendingen niet op dezelfde dag worden bezorgd.

Specificaties
Merk:
WWF
Materiaal:
Klimaatneutraal, FSC-gecertificeerd papier
Afmetingen:
48 x 34 cm

Profiteer van korting op dit product

Tijdsgebonden maar niet over de datum

Kalender producten gebruik je het liefst het hele jaar, maar ook na 1 januari is dit product nog prima te gebruiken. Daarom bieden we korting op dit product. Omdat weggooien pas echt zonde is.

Schenk je relaties de natuur

Geef dit jaar een cadeau met een verhaal aan je zakelijke relaties. De WWF Wandkalender biedt een jaar lang de mooiste dierenfoto's inclusief de verhalen waarom deze dieren beschermd moeten worden. Met de aankoop van deze kalender steun je WWF bij het beschermen van deze dieren. Met zo'n verhaal kan je aankomen bij je relaties.

Informeer via webshop@wwf.nl naar de mogelijkheden om de WWF Wandkalender in grotere aantallen tegelijk te bestellen. Wij helpen je graag aan een mooi relatiegeschenk.

Dit zijn de foto's in deze kalender

Dit vind je misschien ook leuk

Dé Duurzame Scheurkalender

365 tips om duurzamer te leven

€ 16,95

Adventskalender met bloembommetjes - WWF

Aftellen tot kerst met deze duurzame adventskalender

€ 24,99