Geef eenmalig aan het bos

Razendsnelle ontbossing vernietigt meer dan alleen bos. Maar het tij keert, wereldwijd. Met een nieuwe president in Brazilië, een sterke bossenwet in Europa en de beloftes van wereldleiders om bossen te beschermen worden grote stappen in de goede richting gezet.

Nú is het moment om samen door te zetten en miljoenen extra hectare bos veilig te stellen. Help je mee?

Eenmalige gift

Met het versturen van dit formulier machtig je Stichting het Wereld Natuur Fonds en je bank om éénmalig een incasso-opdracht uit te voeren.
Jouw voorkeuren

Wat bereik je met jouw gift?

Jouw steun maakt het verschil. Met jouw gift draag je bij aan verschillende activiteiten om het bos te veilig te stellen, zoals:

  • Voor €10,-: planten we 3 bomen in het Atlantisch Regenwoud. De zaden uit het regenwoud worden opgekweekt en de jonge boompjes worden geplant om stukken bos weer te verbinden.

  • Voor €25,-: kopen we 1 portofoon voor een parkwachter. Diep in de Amazone hebben telefoons geen bereik. Dankzij portofoons kunnen parkwachters contact houden tijdens patrouilles.

  • Voor €50,-: draag je bij aan een dronevlucht. In tropisch Afrika kunnen we met satellietbeelden en drones illegale ontbossing opsporen.

Orang-oetan WW22351

WWF-US / Ricardo Lisboa

Samen in actie

Wat doet WWF?