Suzie Hubbard / WWF-UK

Duurzame cadeautips voor de feestdagen

Doe zonder schuldgevoel je Sinterklaas- en Kerstinkopen!

De feestelijkste maand van het jaar staat weer bijna voor de deur: december. Kun jij nog wel wat cadeau-inspiratie gebruiken om aan Sinterklaas of de Kerstman te vragen? Of misschien zoek je wel een cadeautje om te geven. WWF helpt je graag op weg met een aantal tips voor duurzame cadeaus. Maak niet alleen een ander blij, maar geef ook iets terug.  

Vinnie de Poolvos

Onmisbaar in je kerstboom dit jaar is Vinnie de Poolvos. Deze leuke kersthanger van vilt is ontworpen door Dille & Kamille in samenwerking met WWF. De poolvos heeft het moeilijk doordat zijn besneeuwde leefgebied wordt bedreigd. Met je aankoop steun je WWF in het beschermen van het Noordpoolgebied, en dus ook poolvossen zoals Vinnie. Een mooie kerstgedachte, toch?

€ 5,95

Bestel direct

 

 

Met een goed gevoel achter je bureau!

Duurzame kantoorartikelen

MOYU Notitieboekjes

Ga papierverspilling tegen met een MOYU notitieboekje van steenpapier! Er zijn geen bomen nodig om dit te produceren en bovendien is dit papier waterafstotend, wat betekent dat je enkel een natte doek over jouw volgeschreven pagina hoeft te halen, en je kan hem weer opnieuw gebruiken. Dit boekje kan zo oneindig lang meegaan. Duurzamer kan het niet!

Vanaf € 26,95

Bestel direct

Bureaukalender 2022

Hoe kan een kalender duurzaam zijn? Nou, de kaarten waarop de kalender is gedrukt zijn gemaakt van bloeipapier. Dat is duurzaam papier van gerecyclede oude kranten of katoenresten waar bloemen, groente of kruiden-zaadjes in verwerkt zijn. En het leuke is: na 2 maanden kun je het kaartje in je tuin planten en vervolgens zullen hier plantjes uit groeien. 

€ 12,95

Bestel direct

Kindercadeaus

Ook voor de kids zijn duurzame cadeaus een makkie.

Voor de kleine lezers

WWF heeft een leuk aanbod aan kinderboeken om uit te kiezen: Koos de Koala leert je hoe je lief moet zijn voor de aarde in Koos zoekt een huis, of lees het verhaal van de jonge held Pjotr in S.O.S. Pjotr. Als je niet zo van verhaaltjes houdt, hebben wij ook nog een leuke gedichtenbundel met dierengedichten voor elke dag van het jaar. 

Bestel direct

Hip én Duurzaam

Coq en Pâte is een Frans merk dat zich vooral richt op kindermode en accessoires. Zo hebben ze onder andere deze vrolijke t-shirts ontworpen, die helemaal gemaakt zijn van biologisch katoen. Ook hebben ze rompertjes voor de kleintjes, tassen, en hoeden met een leuk dierenkoppie.

Bestel direct

Puzzelen maar!

Deze puzzel richt zich volledig op de verschillende bedreigde dier- en plantsoorten in het tropisch regenwoud. In de doos zit een inlegvel waarop van al deze dieren vermeld staat in welke mate ze bedreigd worden.

€ 24,95

Bestel direct

Lezend de winter door...

David Attenborough - Een leven op onze planeet - Paperback versie

Paperback | David Attenborough's boodschap voor een betere planeet

Van
{{originalPrice}}
Voor
{{variantPrice}}

De ontdekking van de natuur

Winnaar Jan Wolkers Prijs 2021 voor het beste Nederlandstalige natuurboek

Van
{{originalPrice}}
Voor
{{variantPrice}}

Over leven in het wild

Wat de wilde dieren mij leerden

Van
{{originalPrice}}
Voor
{{variantPrice}}

Pandaplu

Ons kikkerlandje kent vaker natte feestdagen dan witte. Een paraplu is dan ook onmisbaar tijdens de wintermaanden. Blijf zeker droog met deze WWF paraplu!

€ 29,95

Bestel direct

 
Ola Jennersten / WWF-Sweden
Cadeau lidmaatschap
Cadeau lidmaatschap
Verras iemand met een WWF-lidmaatschap
Maak iemand WWF-Ranger!
Maak iemand WWF-Ranger!
Een lidmaatschap van de WWF-Rangerclub is een mooi cadeau voor de natuur en voor je kind