Draag de tijger met trots!

Laat jij zien dat je de tijger steunt? Door het limited edition tijger t-shirt - ontworpen door Tess van Zalinge - te dragen geef je de tijger een toekomst. En dat is keihard nodig, want het gaat niet goed met de koning van de jungle.

Draag dit unieke t-shirt

Geef de tijger een toekomst

In het vorige Jaar van de Tijger, 2010, waren er nog maar 3200 tijgers in het wild. Een absoluut dieptepunt. Er is toen een duidelijk doel gesteld. Nu, in 2022, weer het Jaar van de Tijger, moet het aantal tijgers verdubbeld zijn.

Heel hard nodig, willen we dit machtige dier niet verliezen. Daar zitten we nu nog 2500 vanaf. Daarom maakte Tess van Zalinge 2500 duurzame limited edition tijger t-shirts.

Doe jij ook mee?

Uitgestrekte bossen. Een veilige plek om te leven zonder het risico om gestroopt te worden. Voldoende te eten. Dat heeft de tijger nodig. En... dat kun jij hem geven! Door nu donateur te worden voor de tijger* kunnen we gebieden beschermen en herstellen, stroperij stoppen en mens-tijgerconflicten voorkomen.

Geef jij de tijger een toekomst? Met jouw duurzame tijger t-shirt steun je de tijger!

*Met jouw bijdrage steun je de tijger en de andere big cats, namelijk de leeuw, de sneeuwluipaard en de jaguar.

Donateurschap

Je betaalgegevens
Met het versturen van dit formulier machtig je Stichting het Wereld Natuur Fonds en je bank om jaarlijks doorlopende incasso-opdrachten uit te voeren, tot wederopzegging.
Je gegevens
Er is geen adres gevonden met opgegeven postcode en huisnummer. Controleer of dit juist is ingevuld.
Wil je het Limited Edition T-shirt ontvangen?
Het t-shirt heeft een unisex fit, valt een beetje ruim en kan helaas niet ingeruild worden voor een andere maat.
Jouw voorkeuren

IMG_3189.JPG

Van ons, voor jou:

 • Eén van de 2500 limited edition tijger t-shirts van Tess van Zalinge (vóór woensdag 18 mei besteld, dan donderdag 19 mei in huis).
 • Updates van onze projecten over big cats.
 • 3 keer per jaar het digitale magazine Be one with nature. Vol prachtige natuurfoto’s en boeiende verhalen over mens en natuur.
 • Inspiratie, duurzame tips, acties en het laatste nieuws uit de natuur in je mail.
Suyash Keshari / WWF-International

Zó draag jij bij aan het voortbestaan van de tijger

Ruimte. Uitgestrekte bossen. Een veilige plek om te leven zonder het risico om gestroopt te worden. En met voldoende eten. Dat heeft de tijger nodig. En... dat kun jij hem geven door nu donateur te worden voor de tijger*.

*Met jouw bijdrage steun je de tijger en de andere big cats, namelijk de leeuw, de sneeuwluipaard en de jaguar.
 • 1

  Gebieden beschermen en herstellen

  Samen met overheden zorgen we voor speciale, veilige gebieden voor tijgers. En we verbinden losse stukken natuur door bossen te herstellen. Zo hebben tijgers de ruimte om te leven en zich voort te planten.

 • 2

  Stroperij stoppen

  Door de anti-stroperijpatrouilles in en rond beschermde gebieden te versterken kunnen we stroperij tegengaan. We zorgen ervoor dat boswachters opgewassen zijn tegen stropersbendes en dat anti-stroperijeenheden zijn voorzien van moderne communicatieapparatuur.

 • 3

  Mens-tijgerconflicten voorkomen

  Door – samen met de lokale bevolking - de veiligheid van mensen en hun vee te verbeteren kunnen we conflicten voorkomen. We zorgen voor technische oplossingen zoals de aanleg van hekken maar doen ook onderzoek naar de oorzaken van het conflict en geven training aan mensen om zichzelf en hun dorpsgenoten te beschermen.