Persoonlijke invulling

naturepl.com / Steven Kazlowski / WWF

Een eigen idee over de invulling?

Wil je een gift van € 5.000 of meer voor de natuur doen? Dan kunnen we samen met je - op basis van jouw wensen - bespreken hoe je hier invulling aan wilt geven. Zo kun je aan een specifiek thema, dier of regio schenken, maar je kunt er ook voor kiezen om de keuze aan WWF over te laten.

Afhankelijk van de hoogte van je gift zijn er verschillende mogelijkheden om je betrokkenheid op maat in te vullen. Zo kun je bijvoorbeeld op de hoogte gehouden worden van de voortgang van een project of kun je tijdens een veldreis de impact van je bijdrage in de praktijk ervaren. Je kunt rekenen op een vast contactpersoon van het WWF die je kunt bereiken voor vragen. We denken graag met je mee over de mogelijkheden. 

IJsvogel met zonsondergang, zit op een tak, Braziliƫ R.Isotti, A.Cambone / Homo Ambiens / WWF

Fonds op Naam

Vanaf € 100.000 is het mogelijk om een eigen Fonds op Naam op te richten. Met een Fonds op Naam stel je zelf het doel, thema en project van je gift vast. Je bepaalt bovendien welk percentage van de opbrengst of het vermogen jaarlijks voor uitkering beschikbaar komt. De minimum inleg is € 100.000, waarvan WWF het eigendom verkrijgt. Wij adviseren je om het vermogen af te bouwen in maximaal 15 jaar.

Casper ter Kuile
Donateur WWF
"Ik heb er voor gekozen om de bescherming van het Liuwa Plain Park te ondersteunen"
Zonsondergang in Pantanal Michel Gunther / WWF

Rapportage en bezoek

Jaarlijks rapporteren we de toekenningen uit je fonds en kun je eventueel (op eigen gelegenheid) een bezoek brengen aan een van de projecten die verwant zijn aan het doel van je fonds.

Neem contact op

Voor meer informatie kun je contact opnemen met: Frédérique van Randwijck Senior Accountmanager Tel: +31 6 20499399 frandwijck@wwf.nl