Periodieke schenking

Bedankt dat je ons met een periodieke schenking wil steunen! Als je het formulier hieronder invult draag je direct bij aan natuurbescherming wereldwijd. 

Naar het formulier

Periodieke schenking

Hoe lang wil je gebruik maken van het belastingvoordeel?
Ingangsjaar nieuwe overeenkomst:
Je ontvangt bij je belastingaangifte over 2021 tot 43% belastingvoordeel.
Hoe wil je bijdragen?
Welke van de uitgelichte natuurbeschermingsprojecten wil je steunen*
“Dammen versperren de weg voor vissen en vogels. Als we de dammen zonder functie weghalen, laten we rivieren weer stromen en komt de natuur tot leven.”

Zoetwaterexpert Oskar de Roos
“Op basis van data voorspellen wij waar de kans op ontbossing het grootst is. Daarmee kunnen we 20-30% van de illegale ontbossing in onze prioriteitgebieden voorkomen.”

Bossenexpert Jorn Dallinga
"Nu het aantal Siberische tijgers groeit, blijven wij hen beschermen tegen stroperij en helpen we de lokale bevolking om veilig met ze samen te leven.”

Tijgerexpert Femke Hilderink- Koopmans
“Wij gaan binnen 10 jaar de vervuiling rondom de prachtige, Caribisch Nederlandse koraalriffen stoppen, zodat het rif gezond wordt en blijft.”

Oceanenexpert Arjan de Groene
Betaalwijze
Wanneer je kiest voor 'Eigen overboeking' ben je zelf verantwoordelijk voor het aangegeven jaarbedrag binnen het kalenderjaar over te maken op rekeningnummer NL78RABO03 000 000 57 t.n.v. Stichting Het Wereld Natuur Fonds o.v.v. je persoonlijke transactienummer. Dit transactienummer vind je op de overeenkomst die je ontvangt van DocuSign.
Hoe wil je het WWF magazine 'be one with nature' ontvangen?
Vul je gegevens in
Er is geen adres gevonden met opgegeven postcode en huisnummer. Controleer of dit juist is ingevuld.

Gegevens partner

Na het versturen van dit formulier ontvangt je partner ook een digitale versie van de overeenkomst van DocuSign. Als je partner deze niet ondertekent, ontvang je hierover een herinnering. Het is dus belangrijk dat jullie de overeenkomst beiden digitaal tekenen. De gegevens van je partner worden alleen hiervoor door WWF gebruikt.

Wat gebeurt er als ik op 'Versturen' klik?

  • Je ontvangt een mail van DocuSign. DocuSign is een rechtsgeldige, door de Belastingdienst goedgekeurde tekenmethode. Hierin staat een link waarmee je het online formulier veilig digitaal kunt ondertekenen (zie hieronder). Geen e-mail ontvangen? Kijk dan in je map met ongewenste e-mail.
  • Heb je een geregistreerd partner? Dan heeft hij of zij een eigen link naar de overeenkomst ontvangen om te ondertekenen. 
  • Je ondertekent je periodieke schenking digitaal. Hiermee is deze meteen geldig voor de belastingdienst.
  • Je ontvangt dan direct een e-mail met je ondertekende overeenkomst voor je eigen administratie.
Wildlife crime specialist
Christiaan van der Hoeven

"Elke dag opnieuw worden ontelbare dieren gedood. Daarom moeten we wildlife crime structureel aanpakken. Gelukkig kunnen we bij ons werk steeds vaker rekenen op mensen zoals jij, die ons werk ook structureel steunen. Dat is écht van levensbelang.”