Steun WWF met je bedrijf

Steve Morello / WWF

Ondernemen voor de natuur

De natuur geeft ons alles! Voedsel, water, de lucht die we inademen. De natuur kan je verwonderen  door haar indrukwekkende schoonheid. Ze kan je blij maken op een manier die niet helemaal valt te verklaren: het uitzicht vanaf een bergtop, de helderheid van een meer waarin je vissen ziet  zwemmen. Natuur staat niet los van de mens; we zijn er onlosmakelijk mee verbonden!

Wereldwijd brengt het Wereld Natuur Fonds mensen, bedrijven en overheden samen om zich in te zetten voor de natuur. Want als we goed voor de natuur zorgen, zorgt de natuur goed voor ons. Bouw jij ook met ons mee aan deze beweging als WWF Business Supporter? Vanaf een deelname van €2.500,- per jaar doe je mee!

Word Business Supporter

Graag verwelkomen we jullie bedrijf als WWF Business Supporter. Uiteraard doen we daar, als daar behoefte aan is, iets bijzonders voor terug!

Events

Als blijk van onze grote dank voor de onmisbare bijdrage die onze Business Supporters leveren aan ons werk organiseren we jaarlijks een inhoudelijk evenement waar we meer uitleg geven over de ondersteunde projecten. Ook nodigen we onze Supporters gedurende het jaar kosteloos uit voor andere evenementen zoals de jaarlijkse SeaSwim.

Gedurende de duur van de ondersteuning mag je gebruik maken van ons supporterslogo:

Je ontvangt een abonnement op een WWF magazine naar keuze, het uitgebreide online jaarverslag , de WWF fotokalender en een jaarlijkse projectrapportage. Als extra waardering en blijk van deelname krijgen jullie ook nog een leuke verrassing…

Maar we hopen eigenlijk vooral dat jullie als bedrijf geloven in wat we willen realiseren en daar samen met ons bij willen helpen de komende jaren!

Rikkert van Erp WWF-NL
Rikkert van Erp
Senior Accountmanager Business Engagement
Meedoen? Neem contact op met bedrijven@wwf.nl of bel ons op 030-6937333

Bedrijven die je voorgingen

International Card Services heeft €5.000 ingezameld

Via een klanttevredenheidsonderzoek heeft International Card Services (ICS) €5.000 ingezameld voor WWF. Bedankt!

International Card Services

ICS draagt het WWF al een aantal jaren een warm hart toe door de uitgifte van de Visa World Panda Card. Elke jaar houdt ICS een klanttevredenheidsonderzoek waarbij een donatie aan een goed doel wordt gedaan. Dit jaar is de keuze gevallen op een extra donatie aan het WWF, omdat ICS erg tevreden is over dit partnerschap en de activiteiten van het WWF daarom graag extra ondersteunt.

Close-up jaguar Staffan Widstrand / WWF

Opnieuw € 1.000,- van de TTT-Group

De TTT-Group heeft deze kerst wederom een prachtige donatie gedaan van € 1.000,-. In plaats van relatie- en klantgeschenken te geven, doneert het bedrijf aan het WWF.

Dit omdat de natuur, en met name, het uitsterven van wilde diersoorten ze erg aan het hart gaat. Weer heel hartelijk bedankt voor de gulle gift!

Medewerkers Renewi kiezen voor een donatie

Bijna 200 medewerkers van Renewi hebben in december gekozen om de waarde van hun eindejaarspakket beschikbaar te stellen voor een donatie aan het WWF. Deze donaties samen hebben geresulteerd in een fantastisch bedrag van € 7.500 voor de natuur! Daarnaast heeft Renewi vanuit het Verenigd Koninkrijk besloten geen wenskaarten voor de feestdagen te printen, maar het equivalent te doneren aan het WWF. Deze donatie bedroeg ook nog eens het fantastische bedrag van £3.000!

Astrid Kortekaas
Hoofd Vakgroep Marketing, Communicatie en Educatie, Diergaarde Blijdorp
"Diergaarde Blijdorp wil bezoekers inspireren de natuur te behouden. Blijdorp werkt daarom graag met WWF aan een gezamenlijke missie voor wereldwijd natuurbehoud en steunt het onderzoek over gedrag van ijsberen op Spitsbergen"