Geef groen met kerst

Help de bossen met jouw kerstpakket

Bekijk de duurzame kerstpakket ideeën van WWF

Werknemers waarderen kerstpakketten en kijken er elk jaar weer naar uit. Goed om er vroeg over na te denken daarom delen we graag een aantal groene ideeën voor het kerstpakket. Ideeën waar werknemers blij van worden én waarmee je iets goeds doet voor de natuur.

 Voor ieder kerstgeschenk dat je bij WWF bestelt planten wij 1, 2 of 3 nieuwe bomen in het Atlantisch Regenwoud.

Help de bossen met jouw kerstpakket

Bossen zijn ontzettend belangrijk, maar toch verliezen we ze in een alarmerend tempo. Door wereldwijde ontbossing is inmiddels de helft van de bossen op aarde verdwenen. Waren er zo’n 200 jaar geleden nog 6 biljoen bomen op aarde, nu zijn het er nog maar 3 biljoen. Samen kunnen we het tij keren. Het doel: wereldwijd 1 biljoen bomen erbij. Zo houden we de aarde leefbaar voor mens en dier. Wil je met jouw bedrijf helpen? Kies voor een kerstgeschenk van het Wereld Natuur Fonds en geef dit jaar groen met Kerst! Met jouw steun kunnen we per cadeau 1, 2 of 3 bomen planten in het Atlantische Regenwoud in Brazilië.

Groen kerstpakket

Samen met Zustainabox heeft WWF een kerstpakket samengesteld met unieke, duurzame drinks & bites. De producten zijn gemaakt door lokale ondernemers. Van de Tinto Sparkling wine tot de Sncho Nuts, van de Van Eigen Deeg koekjes tot de Dutch Harvest thee, stuk voor stuk producten met een goed verhaal.

Het groene kerstpakket kost 39,95 excl. btw per stuk (exclusief verzendkosten).

Bestel dit duurzame kerstpakket bij Zustainabox.

 Bij aankoop van dit kerstpakket plant WWF drie nieuwe bomen in het Atlantisch Regenwoud.

Adopteer een jaguar

Het prachtige Atlantisch Regenwoud strekt zich uit over Argentinië, Brazilië en Paraguay. Je vindt hier een ongekend aantal diersoorten, de kleurrijktse vogels, ruim 400 verschillende soorten bomen en ... de jaguar. 

Helaas raken we dit bos in hoog tempo kwijt. Daarom vertellen we je graag over het adoptiepakket. In dit pakket zit een heerlijk zachte knuffel, een informatieboekje en zaadjes om je eigen plantje te laten groeien. 

Met deze symbolische adoptie help je het Wereld Natuur Fonds bij de uitbreiding van het leefgebied van de jaguar.

Mail ons om het adoptiepakket als kerstgeschenk voor je medewerkers te bestellen.

Per adoptiepakket betaal je 29,95 excl. BTW (exclusief verzendkosten).

 Per adoptiepakket plant WWF twee nieuwe bomen in het Atlantisch Regenwoud.

Borrelplank van FSC-hout

Kerst draait voor veel mensen om samen eten en drinken. Met deze borrelplank wordt het voor je werknemers nog gezelliger. Deze plank van 19x40 cm is gemaakt door social enterprise Binthout. De plank is geproduceerd in Nederland en handgemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Vanaf 25 stuks kan deze plank ook gepersonaliseerd worden met jullie bedrijfslogo of een tekst. 

De prijs van deze FSC houten plank is 19,95 excl. btw per stuk (exclusief verzendkosten).

Mail ons om de snijplank als kerstgeschenk voor je medewerkers te bestellen.

 Per borrelplank plant WWF één nieuwe boom in het Atlantisch Regenwoud.

Of stuur je relaties een WWF kerstkaart

Een kerstkaart doet het altijd goed. Juist in deze tijd. In het kader van 'Geef groen met kerst' bieden wij kerstkaarten op bloeipapier aan. Dat is papier van gerecyclede oude kranten waarin zaadjes zijn verwerkt. Zo groeit er uit jullie kerstboodschap een nieuw stukje natuur.

Voeg deze kerstkaart toe aan bovenstaande producten of kies er voor om alleen de kerstkaart te versturen. WWF helpt je bij het ontwerp en de verzending van de kaart. Mail ons om de uitgebreide uitleg over onze kerstkaarten te ontvangen.

Informeer naar de mogelijkheden

Met deze producten biedt WWF een duurzaam kerstgeschenk voor ieder budget. Bovendien steun je onze Bossen campagne; WWF plant voor elk geschenk 1, 2 of 3 bomen in het Atlantisch Regenwoud. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook als u een mix van de drie pakketten wilt.

Andere producten

In de webshop van WWF vind je nog veel meer duurzame producten. Ook deze zijn geschikt als kerstgeschenk voor je medewerkers. Wil je meer dan 10 producten bestellen? Neem dan contact met ons op voor een eventuele staffelkorting.

WWF wandkalender 2021

2021 editie van de bekende WWF-kalender.

€ 24,95

David Attenborough - Een leven op onze planeet

David Attenborough's boodschap voor een betere planeet

€ 20,00

MOYU x WWF Notitieboek A5 van steenpapier

Het duurzaamste notitieboekje met tijger omslag

€ 34,95

WWF Duffel Sporttas

Handige duffel sporttas met WWF logo

€ 19,95