Achilles and the Tortoise X WWF

Steun de amoerluipaard met jouw aankoop van dit duurzame, urban shirt.

Steun de amoerluipaard

De makers van het nieuwe lifestyle-label Achilles and the Tortoise maken zich zorgen over de negatieve impact van de kledingindustrie op de natuur. ‘Dat kan en moet anders’, dachten Matthijs Tersteeg, Sem Dijkema en Willem van Helvoirt. Ze verzonnen een eerlijke en duurzame urban kledinglijn. Stijlvol zonder de biodiversiteit te vergeten!

De makers ontwierpen ook nog een uitgekiend business concept, The Rule of Thirds: een derde van de verkoopprijs is bedoeld om de productiekosten te dekken, een derde is winst en herinvestering en het laatste deel wordt gebruikt voor het herstellen van biodiversiteit. Met haar eerste lijn steunt Achilles and the Tortoise, samen met het WWF, de amoerluipaard. Pre-order jij ook dit mooie shirt?

Bescherm de amoerluipaard

Het meest opvallende van de amoerluipaard is de prachtige en enorm zachte vacht. Er leven nog maar ongeveer 120 amoerluipaarden: ze worden gestroopt vanwege hun mooie pels. Daarnaast verdwijnt door ontbossing het leefgebied van dit mooie dier in het Russische Verre Oosten. Help je mee?

Meer info
 

Je kunt meer doen

Word jij ook zo blij van de natuur? De natuur in al zijn schoonheid staat onder enorme druk. Hier moeten we iets tegen doen, want natuur is niet alleen prachtig en bijzonder, we zijn er als mensen ook volledig van afhankelijk. Het geeft ons alles: voedsel, water, frisse lucht én een hoop geluk. Doe jij met ons mee om samen het tij te keren? Kom in actie!

Meer info