Unsplash

Join YOUTH Makers Team

Hé wereldverbeteraar, we hebben je nodig. Niet jouw geld. Wel je inzet. Want jij bent ergens heel erg goed in. In schrijven, fotograferen, filmen, vormgeven of in iets anders creatiefs. Samen met jou en andere talenten willen we bouwen aan een nieuwe brand: WWF YOUTH. Voor jongeren en door jongeren.

Meld je aan
Lees meer

Bouw samen aan een nieuw merk

Wist je dat de helft van de wereldbevolking uit jonge mensen bestaat? De stem en acties van jongeren doen er dus zeker toe! YOUTH wil jongeren helpen om zich duurzaam te ontwikkelen. Tips en ideeën delen over hoe jij een duurzame lifestyle kan hebben. Voordat we dat kunnen doen, moet het merk YOUTH gemaakt worden en dat doen we het liefst met jou! Samen met het YOUTH Makers team gaan we content maken en het YOUTH merk inrichten.

Meld je aan
Unsplash

Leuk, maar ik heb nog wel wat vragen.

Logisch. Hier vind je wat antwoorden!

 • 1

  Wat is WWF YOUTH? 

  WWF YOUTH wordt een online community, met verhalen en content over natuur, klimaat en duurzaamheid. Dit nieuwe merk wordt niet alleen vóór jongeren gemaakt, maar ook door jongeren. Jongeren die hun talenten inzetten voor een duurzamere wereld. Het plan is om WWF YOUTH in september 2021 te lanceren.

 • 2

  Wat is het doel van WWF YOUTH?  

  We willen jonge mensen inspireren, ondersteunen en in staat stellen actie te ondernemen voor onze wereld en mee te bouwen aan een duurzamere toekomst. Jongeren zijn niet alleen de 'toekomstige leiders' waar velen over praten, maar ze zijn ook juist de krachtige invloeden van vandaag de dag. Jongeren hebben keer op keer bewezen dat ze het vermogen hebben om krachtige leiders en changemakers te zijn. Daarom wil WWF bouwen aan een community waar we samen met elkaar ideeën en tips kunnen delen voor een duurzamere toekomst. Bijvoorbeeld door duidelijkheid te scheppen over wat je beter wel, of juist niet, kunt dragen of eten.

 • 3

  Wat moet ik kunnen? 

  Om dit nieuwe merk te bouwen zoeken we jonge mensen die hun talent willen verbinden aan hun passie voor onze wereld. We zoeken allerlei soorten talenten: fotografen, spoken word artists, vormgevers, filmers, editors, content creators en ga zo maar door! Samen met jou willen we nieuwe content maken, campagnes bedenken, een nieuw magazine lanceren en het YOUTH merk branden. Dit zijn slechts voorbeelden, samen met jullie gaan we een plan maken met wat jullie denken dat nodig is om WWF YOUTH een succes te laten worden.

 • 4

  Wat gaan we doen? 

  Je gebruikt je talent en je tijd om samen met andere creatievelingen het merk WWF YOUTH op te starten. Dit doe je in een team met zo’n 15 tot 20 andere talenten. Voornamelijk op afstand en af en toe op ons kantoor in het bos in Zeist.

 • 5

  Hoeveel tijd gaat het me kosten? 

  Samen met een team ga je werken aan verschillende projecten. Dit zal je niet meer tijd kosten dan enkele uren in de week.

 • 6

  Waarom zou ik me aanmelden? 

  De natuur heeft hulp nodig en jij kan onderdeel zijn van de oplossing. Samen met andere jongeren kun je jouw talent inzetten voor een duurzamere wereld. Je krijg toegang tot het internationale netwerk, het bereik en de kennis die WWF te bieden heeft. Op vrijwillige basis kun je jouw talent inzetten voor een duurzamere wereld, samen met WWF.

 • 7

  Hoe gaat het verder nadat ik me heb aangemeld? 

  Eerst vieren wij een feestje, want we vinden het super leuk dat jij je hebt aangemeld! Vervolgens maken we uit alle aanmeldingen een selectie. Je krijgt een e-mail als we eruit zijn.

Volg onze beweging en help ons groeien!

Unsplash