3FM Serious Request op school

Kom met jouw groep in actie voor het regenwoud!

Stéphanie van den Merkhof

Oproep van Janouk

In de week voor kerst komt WWF samen met 3FM in actie tijdens een nieuwe 3FM Serious Request! Samen gaan we zo veel mogelijk geld ophalen voor de bescherming van de bedreigde regenwouden van Zuid-Amerika.

Jij doet toch ook mee met jouw school of groep? Bekijk de oproep van Janouk én reserveer alvast een plekje in je agenda voor de laatste weken van dit jaar!

© Shutterstock / Lukas Kovarik / WWF

De actie in het kort

 • 1

  Meedoen met jouw school of groep

  Blok alvast wat tijd in de laatste weken van 2021. Dan is jullie hulp hard nodig! Vanaf medio november is er lesmateriaal beschikbaar op deze pagina én kun je op het platform van 3FM jullie eigen actie aanmaken. In de tussentijd kun je misschien al wel met je groep nadenken over welke toffe acties jullie kunnen doen!

 • 2

  Actieweek

  Je kunt vanaf november al beginnen met actievoeren. In de week voor kerst (18 t/m 24 december 2021) is de actieweek van 3FM Serious Request. Vanuit Amersfoort wordt er dan 24 uur per dag radio gemaakt en komt alles samen. Op 24 december wordt het eindbedrag bekendgemaakt.

Aanvullende informatie

 • Waarom komt WWF met 3FM Serious Request in actie voor het regenwoud? Dat lees je in het persbericht! Inclusief de belangrijkste informatie en een video over de actie.

 

 • Vanaf november is er lesmateriaal van WWF beschikbaar op deze pagina. Met onder andere nieuw materiaal van Toekomstkunde wordt het eenvoudig en leuk om een actie op te zetten!