Red de walvis met jouw groep

Doe mee met Zapp Your Planet Plasticjagers en kom in actie voor de walvis en een plasticvrije zee.

Gratis poster

Te downloaden op deze pagina. Kom ook in actie met jouw groep!

Doe mee!

Walvissen hebben net als veel andere zeedieren ontzettend veel last van plastic in zee. Dat moet stoppen! Doe met jouw groep of school mee met Zapp Your Planet Plasticjagers en help de walvis door zoveel mogelijk geld in te zamelen!

Op deze pagina vind je de lessen van Toekomstkunde en kun je de afleveringen van Zapp Your Planet terugkijken. Ook kun je een actieposter downloaden om op te hangen in jullie klaslokaal.

Zapp Your Planet Plasticjagers is een actie van NPO Zapp en WWF. De actie loopt tot 1 juli 2021. Zorg dat voor die datum jullie opbrengst is overgemaakt!

Opbrengst overmaken

Hebben jullie geld opgehaald? Het staat als een paal boven water dat we daar superblij mee zijn! Maak het aan het eind van jullie actie (svp vóór 1 juli 2021) in één keer over naar het Wereld Natuur Fonds in Zeist.

IBAN: NL31 RABO 0300 0000 30, onder vermelding van de code 202043 en de naam, postcode en huisnummer van jouw school of BSO.

Tip: Zing mee met Kinderen voor Kinderen!

Zing in jouw groep mee met het nieuwste nummer van Kinderen voor Kinderen: Help de walvis!

Meer informatie

Waarom deze actie? En hoe lossen we het probleem op? Op de Rangers-website (geschikt voor kinderen) lees je meer achtergrondinformatie.

naturepl.com / Doug Perrine / WWF