Senior Digital Projectmanager (32-40 uur)

Steve Morello / WWF

Wil jij samen met bevlogen collega’s werken aan de wereldwijde bescherming van de natuur? En meebouwen aan de groeiende beweging van partners die hier op allerlei manieren aan bijdragen? Dat is wat je doet als je werkt bij het Wereld Natuur Fonds (WWF).

De functie

Als senior digital projectmanager ben je verantwoordelijk voor het opstarten van nieuwe projecten, het adviseren van mogelijkheden aan teams, het ontwikkelen van oplossingen en het inbrengen van digitale innovaties. Dat doe je vanuit onze digitale strategie, waarmee we relevante content bieden door te luisteren en te monitoren. Tijd, geld of gedrag: elke individuele bijdrage aan een gebalanceerde aarde is waardevol.

Wat vragen we?

 • Minimaal 4 jaar ervaring als digital projectmanager
 • Grote pré als je ervaring hebt met EpiServer, Salesforce (Service-, Sales-, Marketingcloud, social studio) en Azure Datawarehouse
 • Je snapt de techniek achter online & Salesforce oplossingen, kan dit overdragen en helpen door ontwikkelen
 • Je kunt goed advies geven over digitale vraagstukken en de organisatie helpen met oplossingen
 • Je hebt ervaring met het werken volgens de agile/scrum-methodiek
 • Je schakelt makkelijk tussen interne opdrachtgevers, advisors en developers
 • Plannen, organiseren en coördineren kun je als de beste
 • Je bent enorm resultaatgericht

Wie ben jij?

Als spil tussen de interne opdrachtgevers en het digital, data & Salesforce team ben jij helemaal op je plek. Samen met onze businessadviseurs zet je graag je tanden in complexe vraagstukken. Daarnaast ben je voortdurend op zoek naar verbeteringen en innovaties. Je hebt technische kennis, maar ook gevoel voor de creatieve kant. Met je gevoel voor humor ben je een waardevolle aanvulling voor ons team.

Wie zijn wij?

Het Wereld Natuur Fonds (WWF-NL) is ongeveer 150 fte groot en bestaat uit 4 afdelingen: Conservation, Engagement, Organizational Development en Finance & Operations. De afdeling Engagement is verantwoordelijk voor het betrekken van diverse doelgroepen in Nederland bij onze missie: om iedereen met een hart voor natuur te informeren, inspireren en te activeren om een persoonlijke bijdrage te leveren. Engagement werkt agile met 5 chapters en 7 squads; multidisciplinaire, zelforganiserende teams met een eigen verantwoordelijkheid. Jij gaat werken voor het chapter Digital & Data.

Onze merkwaarden

Als je voor WWF-NL gaat werken dan ben je ook:

 • Idealistisch pragmatisch
 • Open in verbinding
 • Aanstekelijk enthousiast
 • Gericht op impact

 

Wat bieden we?

WWF-NL is een enthousiaste en dynamische organisatie met een informele sfeer. Als voorloper in de digitale transformatie kun je je uitleven om verschillende expertisegebieden samen te laten komen. De organisatie heeft een prachtig doel en gedreven medewerkers. We bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie en procedure

Espaz ondersteunt WWF-NL bij de invulling van deze functie. Je sollicitatie kun je uiterlijk 18 november a.s. sturen naar Georgia Buitelaar, gbuitelaar@espaz.nl.

Heb je vragen over de functie, neem dan contact op met Paul Zevenboom, chapterlead digital & data, via pzevenboom@wwf.nl.