Financieel controleur (vrijwillig)

Voor WWF-Regioteams zijn we op zoek naar een ‘financieel controleur’ 
voor ca. 20 uur verspreid over augustus en september

Wat vragen we?

We zoeken een enthousiaste vrijwilliger die twintig uur helpt de financiële gegevens te controleren en waar nodig regioteams gedurende het jaar te assisteren met de boekhouding.

  • Je hebt boekhoudkundige kennis.
  • Je hebrt kennis van Excel.
  • Je kunt goed met mensen omgaan en hebt affiniteit met vrijwilligers.
  • Je bent beschikbaar in de maanden augustus en september om de controles (per e-mail) uit te voeren.
  • Je bespreekt de controles met afdeling financiën van het Wereld Natuur Fonds in een gezamenlijke bijeenkomst medio september op het kantoor in Zeist. (Reiskosten worden vergoed.)

Wat doet een regioteam?

Het Wereld Natuur Fonds heeft een landelijk netwerk van vrijwilligers in 31 regioteams dat onze organisatie regionaal vertegenwoordigt. De WWF-Regioteams organiseren allerlei activiteiten, waardoor het Wereld Natuur Fonds lokaal en landelijk beter zichtbaar is.

Ieder regioteam heeft een penningmeester die de financiële handelingen van het team administreert. De meeste teams hebben ook een coördinator Verkoop die de administratie rond de verkopen van WWF-artikelen binnen het team bijhoudt.Aan het eind van ieder boekjaar (1 juli t/m 30 juni) zijn de regioteams verplicht een jaarverslag in te leveren (dit gaat digitaal via online formulieren) waarin ze de financiële gegevens van het voorgaande boekjaar verwerken.

Wat bieden we?

Wij bieden je een leuke vrijwilligersjob waarbij je je met een team van betrokken en enthousiaste mensen inzet om de aarde door te geven. Je werkt samen met en krijgt ondersteuning van het hoofdkantoor van het Wereld Natuur Fonds.

Meer informatie

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Robert Wagter: rwagter@wwf.nl

Meer informatie over vrijwilligerswerk bij WWF vind je op onze vrijwilligerspagina.