WWF-Sea Swim

Zwem mee voor een plasticvrije zee!

Waar
Scheveningen
Wanneer
zaterdag 12 september 2020
10:00 - 18:00
Voor wie
Volwassenen
Kosten
Deelname € 28,50

De tweede editie van de WWF-Sea Swim

Zaterdag 12 september organiseert WWF de tweede editie van de WWF-Sea Swim in Scheveningen. We gaan weer met honderden mensen tegelijk het zeewater in. We zwemmen voor een gezonde zee, een zee zonder plastic, een zee waar zeedieren veilig kunnen leven. Wist jij dat er per uur bijna 10 olympische zwembaden vol aan plastic in zee belanden? Dat jaarlijks minimaal 100.000 zeedieren sterven door plastic in zee? En dat ook wij mensen plastic binnenkrijgen via ons eten, drinken en de lucht die we inademen?

Daar moeten we iets aan doen! Er is veel geld nodig om de problemen aan te pakken en de zeeën beter te beschermen. We vragen jou daarom om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen. Zwem jij mee voor een plasticvrije zee? Je kunt kiezen uit 0,5 km, 1 km of 2 km. Doe mee, laat je sponsoren en Free the Sea!

Programma

Tijdens de Sea Swim is er van alles te beleven en te doen voor jong en oud. Tussen het zwemmen of aanmoedigen door kun je aan tal van activiteiten mee doen en natuurlijk ook genieten van het strand, muziek en goed eten en drinken.

Schrijf je nu in!

Doe mee als deelnemer of sponsor een zwemmer